Arhiva vesti
                   

KONFERENCIJA FUTURE IS NOW – KORAK U BUDUĆNOST!

3. Decembar 2018.

IT i biznis konferencija Future is Now održaće se 6. decembra u Beogradu, u prostorijama Opera & Theatre Madlenianum, i okupiće brojne vodeće domaće i inostrane  stručnjake iz različitih oblasti, poput modernih tehnologija, savremenog biznisa, futurizma, inovacija itd.

Studenti dobijaju ekskluzivnu priliku da se pridruže ovoj konferenciji po specijalnoj ceni kotizacije. Broj mesta je ograničen! Prijavite se u sekciji Student pass  na sajtu www.futureisnow.rs

Future is NOW je stručna konferencija interaktivnog karaktera i namenjena je profesionalcima, kao i mladima koji žele da se informišu i nauče iz prve ruke o trendovima koji dominiraju u IT sferi, pravu, marketingu, menadžmentu, HR-u i drugim oblastima.

Na konferenciji vas očekuje 45 govornika iz inostranstva i zemlje, koji će govoriti u 2 sale, 7 dinamičnih panel diskusija, 4 struče radionice, 600 učesnika i bezbroj šansi za  networking i razvoj. 

Govornici će biti inovativni stručnjaci u različitim oblastima i predstavnici top menadžmenta uspešnih kompanija iz zemlje i sveta.

Miloš Čevizović, projektni menadžer konferencije, objašnjava zašto je ova konferencija toliko značajna:

„ Konferencija Future is Now 2018 predstavlja idealnu priliku da se profesionalci iz IT sfere, marketinga, menadžmenta i HR-a, upoznaju sa najnovijim trendovima, slušaju predavanja i učestvuju na radionicama nekih od najeminentnijih stručnjaka, nauče o alatima budućnosti, povežu se i razmene ideje sa drugim stručnjacima, kao i još mnogo toga. FIN 2018 je više od stručne konferencije, to je najinovativniji događaj u regionu – korak u budućnost.”  

Osigurajte svoje mesto na FIN 2018 i rezervišite svoju kartu putem zvaničnog sajta  www.futureisnow.rs, na kome možete pronaći i sve dodatne informacije o događaju, govornicima i agendi.

Izvor: Portal Mladi i Koordinaciono telo