Arhiva vesti
                   
19. Novembar 2018.

FILM O BUJANOVCU NAJBOLjI NA IZLOŽBI U LESKOVCU

Bujanovac – Ono što su u Turističkoj organizaciji Bujanovac potajno očekivali, to se i ostvarilo na 11. Izložbi suvenira i turističkih publikacija koja se održava u Leskovcu. Osvojena prva nagrada za fim o turističkim potencijalima Bujanovca u okviru serijala Lepša strana Srbije.

19. Novembar 2018.

VUČIĆ ODLIKOVAO GENERALA STOPU

Bujanovac – Komandant Četvrte brigade Kopnene vojske, koja deluje na jugu Srbije, brigadni general Slobodan Stopa ukazom predsednika Srbije odlikovan je medaljom za revnosnu službu i izuzetne zasluge.

19. Novembar 2018.

OD 250 DO 400 HILjADA ZA MLADE PRIVREDNIKE IZ VLASOTINCA, LESKOVCA, LEBANA I MEDVEĐE

Medveđa – Dvadesetoro mladih ljudi starosti od 18 do 35 godina sa područja vlasotinačke opštine, potpisalo je ugovore o dobijanju bespovratnih sredstava za započinjanje ili unapređenje sopstvenog posla, u okviru projekta „Radimo za bolju budućnost dece“.

16. Novembar 2018.

PRAKSOM DO POSLA U MULTINACIONALNOJ KOMPANIJI

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Kompanija „Filip Moris“ drugu godinu zaredom raspisuje konkurs za program plaćene prakse „InKompas“, namenjen talentovanim studentima, koji žele da se upoznaju sa načinom i principima rada u ovoj multinacionalnoj kompaniji.

16. Novembar 2018.

HOĆU-NEĆU BAŠ TAJ FAKULTET!

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Udruženje mladih entuzijasta će od 1. do 3. februara 2019. godine održati konferenciju za učenike srednjih škola iz Srbije. Profesori će kroz predavanja pomoći učenicima da lakše izaberu fakultet koji će studirati, ili ih približiti željenom.

14. Novembar 2018.

MEDVEĐA: PROJEKAT „ZA BOLjU BUDUĆNOST DECE”

Medveđa – Predsednik opštine Medveđa dr Nebojša Arsić ističe da opština ulaže maksimalne napore da zaustavi migraciju mladih ka većim gradskim centrima i poziva ih da se aktivno uključe u izradu opštinskog budžeta za narednu godinu i pokretanje sopstvenog biznisa u ovoj nerazvijenoj, višenacionalnoj opštini na jugu Srbije.

14. Novembar 2018.

TRI „OSKARA KVALITETA“ ZA MEDVEĐU

Medveđa – Na svečanosti u Privrednoj komori Srbije u okviru 27. Foruma kvaliteta i poslovne izvrsnosti 2018. godine, opština Medveđa dobila je tri „Oskara kvaliteta“, priznanja koja dodeljuje Fondacija za kulturu kvaliteta i poslovnu izvrsnost – FQCE.

14. Novembar 2018.

STRUČNA OBUKA MIGRANATA NA JUGU SRBIJE

Bujanovac – Kako bi lakše pronašli posao, Narodni univerzitet u Vranju započeo je obuku za 8 migranata iz Prihvatnog centra u Vranju za zanimanje negovatelja i za rad na računaru, a od ponedeljka će za još njih osmoro početi i obuka za frizere. Takođe, u Prihvatnom centru u Bujanovcu je počela obuka migrantkinja za krojenje, šivenje i ručnu izradu nakita.

14. Novembar 2018.

VEŽBA ČETVRTE BRIGADE I CENTRA ZA OBUKU JEDINICA ZA MULTINACIONALNE OPERACIJE NA POLIGONU „BOROVAC“

Bujanovc – Na vojnom kompleksu “Borovac” kod Bujanovca održana je vežba koju su izveli pripadnici Četvrte brigade kopnene vojske i Centra za obuku jedinica za multinacionalne operacije.

13. Novembar 2018.

MILION EVRA OD NORVEŠKE ZA RAZVOJ LOKALNE INFRASTRUKTURE I ZAPOŠLjAVANjE

Beograd - Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić i ambasador Kraljevine Norveške Arne Sanes Bjornstad označili su početak javnih poziva za finansiranje projekata za razvoj lokalne infrastrukture i za sprovođenje stručnih obuka u skladu sa lokalnim akcionim planovima za zapošljavanje.

«Претходна страна   Следећа страна»