Arhiva vesti
                   

POČINjE UPIS SAMOFINASIRAJUĆIH STUDENATA NA VOJNOJ AKADEMIJI

13. Juli 2017.

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Kandidati za upis na Vojnu akademiju Univerziteta odbrane u Beogradu u školskoj 2017/2018. godini mogu danas da se prijave na konkurs kao samofinansirajući studenti.

Kako je saopšteno iz Ministarstva odbrane, prijave se podnose 11. i 12.  jula u između 10 i 14 časova, a polaganje prijemnog ispita će se održati 14. jula od 11 do 13. 30 časova u Vojnoj akademiji.

Pored obrazca prijave, koji se dobija u Vojnoj akademiji, kandidati moraju priložiti i fotokopije: svedočanstva o završenom srednjoškolskom obrazovanju, diplome o završenoj srednjoj školi, izvod iz matične knjige rođenih, uverenje o državljanstvu i dokaz o uplati naknade za polaganje prijemnog ispita.

Svi kandidati koji podnesu prijavu su u obavezi da na  na polaganju prijemnog ispita  kod sebe imaju dokument za ličnu identifikaciju. Za one koji ispune uslove i uspešno savladaju prijemni ispit, upis će se obaviti 20. i 21. jula u prostorijama studentske službe u Vojnoj akademiji u vremenu od 10 do 14 časova.

Izvor: RTV Ritam i Koordinaciono telo