Arhiva vesti
                   
11. Juli 2017.

BUJANOVAC: APEL DA SE ŠTEDI VODA

Bujanovac - Bujanovačko Javno preduzeće „Komunalac“uputilo je apel građanima opštine Bujanovac da savesno , racionalno i namenski koriste vodu iz gradskog vodovoda u danima visokih temperatura.

11. Juli 2017.

MEĐUNARODNI FESTIVAL FOLKLORA U RAKOVCU

Bujanovac – Na sportskom terenu kod škole u selu Rakovac, 13. jula počinje 9. Međunarodni festival folklora, na kome će, pored domaćih, nastupiti i ansambli iz susedne Makedonije.

11. Juli 2017.

„GEJZERSKE NOĆI“ POČINjU 26. JULA

Medveđa - Jubilarna dvadeseta manifestacija „Gejzerske noći” u Sijarinskoj banji počinje u sredu, 26. jula svečanim otvaranjem i koncertom Snežane Babić Sneki, a  sedme večeri posetioci će moći da uživaju u nastupu  Miroslava Ilića.

10. Juli 2017.

DRVO KOJE DONOSI I 50.000 EVRA PO HEKTARU

Preševo - Ako sve bude išlo po planu, prvi pogon na jugu Srbije za preradu brzorastućeg drveta paulovnije, koje nazivaju drvetom budućnosti, biće izgrađen u ataru sela Trnavska Reka kod Preševa. Izgradnju jedinstvene fabrike najavljuje Ljubiša Tošić koji se od pre tri godine bavi proizvodnjom paulovnije.

10. Juli 2017.

KONKURS ZA UČEŠĆE PRIVREDNIH DRUŠTAVA U PROGRAMU RADNIH PRAKSI

Pozivaju se sva zainteresovana privredna društva da se prijave za učešće u programu radnih praksi koji realizuje Beogradska otvorena škola (BOŠ) u partnerstvu sa Privrednom komorom Srbije i Američkom privrednom komorom u Srbiji, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

7. Juli 2017.

PREŠEVO: NASTAVLjENI RADOVI NA IZVORIŠTIMA U ŽUJINCU

Preševo - U selu Žujince, opština Preševo, nastavljena je revitalizacija pet bunara sa kojih se ta opština snabdeva pijaćom vodom, javio je portal Tituli.

7. Juli 2017.

OKRUGLI STO U MEDVEĐI O BUDUĆNOSTI FAKULTETA, ZAPOŠLjAVANjU I POTREBAMA MLADIH

Medveđa - U okviru projekta “Kulturne potrebe mladih u Preševu, Bujanovcu i Medveđi - Kako do dijaloga”, koji  finansiraju Evropska unija, Vlada Švajcarske i Vlada Republike Srbije preko programa Evropski Progres, Centar za demokratiju i razvoj juga Srbije organizuje Okrugli sto u Medveđi u petak, 7.jula 2017. godine, od 13 sati u skupštinskoj sali opštine Medveđa.

7. Juli 2017.

KONKURS ZA UČEŠĆE U BESPLATNOJ OBUCI ZA POKRETANjE SOPSTVENOG BIZNISA (ROK: 16. 7. 2017)

Pokret za evropski razvoj obrazovanja, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, raspisao je javni poziv budućim mladim preduzetnicima za učešće u besplatnoj petodnevnoj obuci koja će im pomoći da pokrenu sopstveni biznis.

6. Juli 2017.

OPŠTINSKI SAVET ZA BEZBEDNOST: STANjE STABILNO

Bujanovac  – Bezbednosna situacija u prvih šest meseci ove godine na teritoriji bujanovačke opštine je zadovoljavajuća, ocenio je na jučerašnjem sastanku Savet za bezbednost i prevenciju kriminaliteta opštine Bujanovac.

6. Juli 2017.

ZAVRŠEN KONKURS ZA SUFINANSIRANjE MEDIJSKIH SADRŽAJA

Bujanovac - Po konkursu za sufinasiranje medijskih sadržaja za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja, sedamnaest medijskih projekata će biti sufinansirano iz budžeta opštine Bujanovac, objavljeno je na sajtu opštine.

«Претходна страна   Следећа страна»