Arhiva vesti
                   
26. Oktobar 2017.

KONKURS REGIONALNE KANCELARIJE ZA SARADNjU MLADIH ZA FINANSIRANjE PROJEKATA

Regionalna kancelarija za saradnju mladih objavila je 16. oktobra 2017. godine javni konkurs za podnošenje predloga projekata u oblasti promocije pomirenja u regionu zapadnog Balkana kroz jačanje omladinske mobilnosti, saradnje i aktivizma.

25. Oktobar 2017.

SAOPŠTENjE ZA MEDIJE - 25.10.2017.

Beograd - Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa saopštava da ove godine neće biti raspisan konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za subvencije malim i srednjim privrednim društvima i preduzetnicima.

24. Oktobar 2017.

EU DONIRALA BUJANOVCU KAMION SMEĆAR I BUNAR U VELIKOM TRNOVCU

Bujanovac – Na fejsbuk stranici opštine Bujanovac je objavljeno da će opština Bujanovac,  zahvaljujući  donatorima, realizovati dva značajna projekta.

24. Oktobar 2017.

JAVNI KONKURS ZA DOTACIJE NEVLADINIM I DRUGIM NEPROFITNIM ORGANIZACIJAMA ZNAČAJNIM ZA OBRAZOVANjE U 2017. GODINI (27.10.2017)

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja raspisuje Javni konkurs za učešće u korišćenju finansijskih sredstava namenjenih za dotacije nevladinim i drugim neprofitnim organizacijama značajnim za obrazovanje u 2017. godini.

23. Oktobar 2017.

POČELO DEMINIRANjE U OKOLINI BUJANOVCA

Bujanovac – Na severu  opštine Bujanovac  počela je realizacija Projekta tehničkog izviđanja lokacije Uški potok od 275.800 kvadratnih metara za koju se sumnja da je zagađena ubojnim sredstvima zaostalih iz 2000/2001 godine, iz perioda delovanja bivše OVPMB protiv regularnih snaga bezbednosti tadašnje Savezne Republike Jugoslavije.

23. Oktobar 2017.

BUJANOVAČKI OSNOVCI U „TRCI ZA SREĆNIJE DETINjSTVO“

Bujanovac - Tradicionalna „Trka za srećnije detinjstvo“, koju organizuje bujanovački Crveni krst, održana je na gradskom stadionu u Bujanovcu. Kao i ranijih godina, ovoj humanitarnoj akciji pridružilo se više od 200 učenika Osnovne škole  „Branko Radičević“.

23. Oktobar 2017.

OPŠTINA MEDVEĐA PRVA U ZEMLjI U OBLASTI UPRAVLjANjA LjUDSKIM RESURSIMA

Medveđa - Opština Medveđa je konkurisala i prijavila se kod Saveta Evrope za implementaciju paketa podrške za upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi. 

20. Oktobar 2017.

SVE VIŠE USPEŠNIH INVESTICIJA NA JUGU SRBIJE

Leskovac - Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež izjavio je u Leskovcu da je na jugu Srbije sve više uspešnih stranih investicija, što je veoma važno s obzirom da su samo dve lokalne samouprave, Vranje i Leskovac...

20. Oktobar 2017.

UVEĆAN BUDžET OPŠTINE BUJANOVAC

Bujanovac – Skupština opštine Bujanovac usvojila je rebalans budžeta, po kome će budžet opštine Bujanovac do kraja godine biti uvećan za dodatnih 30 miliona dinara.

20. Oktobar 2017.

MENjA SE CEVOVOD, SOBE U HOTELU „GEJZIR” TOPLIJE

Medveđa - U Sijarinskoj Banji kod Medveđe je u toku je zamena starog toplovoda za potrebe hotela „Gejzer”, u kome će zimus sobe i apartmani sa 277 ležajeva biti daleko topliji nego prethodnih godina.

«Претходна страна   Следећа страна»