Arhiva vesti
                   
20. Oktobar 2017.

GREEN FEST: KONKURS ZA VOLONTERE (ROK: 27.10.2017)

Međunarodni festival zelene kulture „Green Fest“ poziva sve mlade do 30 godina, koji vole životnu sredinu, filmove, umetnost, učenje i druženje, da se prijave za volonterski program na najvećem „zelenom“ festivalu u regionu jugoistočne Evrope, koji će se održati od 14. do 17. novembra, u Domu omladine Beograda.

19. Oktobar 2017.

VLADA REPUBLIKE SRBIJE NAJAVILA NOVA ISTRAŽIVANjA NA PLjAČKOVICI

Beograd – „Vlada Republike Srbije spremna je da pomogne u formiranju nacionalne laboratorije za ispitivanje posledica bombardovanja osiromašenim uranijumom tokom rata 1999. godine,“ izjavio je Goran Trivan, ministar za zaštitu životne sredine.

19. Oktobar 2017.

EPIDEMIJA MALIH BOGINjA I UVRANjU?

Vranje - Na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice u Vranju smešten je student iz okoline Bujanovca pod sumnjom da je oboleo od malih boginja, potvrđeno je u Zdravstvenom centru Vranje.

19. Oktobar 2017.

ZAVRŠENA OBUKA ZA PREDSTAVNIKE LOKALNIH SAMOUPRAVA U JABLANIČKOM OKRUGU

Leskovac - U Visokoj poslovnoj školi u Leskovcu završena je trodnevna obuka za  službenike zaposlene u lokalnim samoupravama na području Jablaničkog okruga, koju je prošlo 27 učesnika iz Medveđe, Leskovca, Lebana, Bojnika i Crne Trave.

18. Oktobar 2017.

BUJANOVAC: PRIKAZ OSPOSOBLjENOSTI ZA UČEŠĆE U MIROVNOM OPERACIJAMA

Bujanovac - U bazi „Jug" i na poligonu „Borovac" počela je petodnevna taktička vežba „Stena 02" na kojoj će inženjerska četa opšte namene iz sastava 310. bataljona iz Prokuplja prikazati sposobnosti i opremu za učešće u multinacionalnim operacijama.

18. Oktobar 2017.

POSLANIK MITROVIĆ SA BRITANSKIM AMBASADOROM O JUGU SRBIJE

Bujanovac – Ambasador Velike Britanije Denis Kif, koji je u ponedeljak boravio u Bujanovcu, sastao se i sa narodnim poslanikom Nenadom Mitrovićem.

18. Oktobar 2017.

MEDVEĐA USKORO DOBIJA MINI TEREN ZA FUDBAL

Medveđa - „Projekat izgradnje mini terena za fudbal ima za cilj omasovljavanje sporta i bilo koje druge sportske aktivnosti koje mogu da se obavljaju na ovom terenu. Fizička neaktivnost dece, a pogotovo adolescenata...

18. Oktobar 2017.

POČINjE LIKOVNI KONKURS EVROPSKOG PROGRESA ZA 2018. GODINU

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Razvojni program Evropski Progres otvorio je nagradni likovni konkurs za učenike  srednjih škola i gimnazija iz 34 opštine jugoistočne i jugozapadne Srbije na temu „Moj omiljeni evropski projekat“.

18. Oktobar 2017.

SASTANAK STANKOVIĆA SA BRITANSKIM AMBASADOROM KIFOM

Beograd - Predsednik Koordinacionog tela, Zoran Stanković sastao se ambasadorom Velike Britanije, Denisom Kifom.  Na sastanku je bilo reči o radu i planovima Koordinacionog tela za razvoj opština Preševo, Bujnovac i Medveđa.

17. Oktobar 2017.

AMBASADOR ALBANIJE U BUJANOVCU

Bujanovac - Ambasador Albanije u Beogradu Ilir Bočka boravio je u ponedeljak u Bujanovcu , gde se sastao sa sa predsednikom opštine Šaipom Kamberijem.

«Претходна страна   Следећа страна»