Arhiva vesti
                   
23. Januar 2017.

„JUMKO” OTVARA NOVI POGON U BUJANOVCU - POSAO ZA 50 RADNIKA

Bujanovac - Pamučni kombinat „Jumko” iz Vranja planira da u Bujanovcu otvori novi pogon u kojem će posao dobiti 50 prekvalifikovanih radnika.

23. Januar 2017.

SRBIJA OD EU DO SADA DOBILA 50 MILIONA EVRA ZA IZBEGLICE I MIGRANTE

Beograd, Preševo - Evropska komisija je potpisala ugovor vredan 7.3 miliona evra sa srpskim Ministarstvom rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja, Komesarijatom za izbeglice i migracije i Ministarstvom unutrašnjih poslova...

20. Januar 2017.

U MEDVEĐI POČINjE OBUKA ZA POMOĆ STARIJIM OSOBAMA

Medveđa - U cilju utvrđivanja broja polaznika obuke „Pomoć u kući za starije“, u maloj sali Doma zdravlja u Medveđi održan je sastanak sa zainteresovanim  polaznicima.

20. Januar 2017.

AMERIČKA PODRŠKA ZA PRIVREDNI RAZVOJ PREŠEVA

Preševo - U razgovoru predstavnika vlasti u Preševu sa delegacijom Ambasade SAD u Srbiji, koju je predvodio politički sekretar ambasade Džeremi Long, obećana je američka podrška novoj lokalnoj vlasti u Preševu, prvenstveno u privlačenju stranih investitora.

19. Januar 2017.

INVESTITORI IZ SLOVENIJE POSETILI MEDVEĐU

Medveđa - Fabrika peleta u opštini Medveđa, koja duže vreme ne radi, trebalo bi  da krene sa proizvodnjom do kraja prvog tromesečja ove godine.To je dogovorio predsednik opštine Nebojša Arsić sa predstavnicima slovenačkog preduzeća „Biogen“.

19. Januar 2017.

OTKLONjENA HAVARIJA PROUZROKOVANA LEDENOM KIŠOM

Bujanovac - Ekipe Elektrodistribucije uspešno su otklonile kvar na električnoj mreži u selu Dobrosin kod Bujanovca, kao u selima Rusce i Donja Otulja.

19. Januar 2017.

KONKURS ZA DODELU SUBVENCIJA I DOTACIJA NAMENjENIH ZA PROJEKTE RAZVOJA TURIZMA U 2017. GODINI (ROK: 31.3.2017)

Beograd - Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija raspisalo je javni konkurs za dodelu subvencija i dotacija namenjenih za projekte razvoja turizma u 2017. godini.

18. Januar 2017.

MEDVEĐA: ODRŽANO OPŠTINSKO VEĆE

Medveđa - U Medveđi je održana 30. po redu sednica Opštinskog veća a na dnevnom redu se našlo 15 tačaka. „Na današnjoj sednici Opštinskog veća imali smo nekoliko hitnih tačaka, jer smo bili u obavezi da na iste odgovorimo do 23. januara. U pitanju su bili prigovori koji se odnose na Biznis inkubator.

18. Januar 2017.

MINISTARSTVO ODBRANE OBJAVILO POZIV ZA UVOĐENjE U VOJNU EVIDENCIJU

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Ministartsvo odbrane objavilo je opšti poziv za uvođenje u vojnu evidenciju građana Srbije koji u ovoj godini pune 18 godina. Ovu zakonsku obavezu treba da ispune i oni koji iz određenih razloga nisu uvedeni u vojnu evidenciju, tako što će se javiti centrima Ministarstva odbrane u svojim gradovima I opštinama.

18. Januar 2017.

OTVOREN KONKURS ZA UČEŠĆE U MENTORSKOM PRGRAMU “START UP AKCELERATOR” (ROK 31.1.2017)

Francusko-srpska privredna komora je objavila konkurs za mentorski program pod nazivom „START-UP AKCELERATOR” namenjen mladim preduzetnicima i menadžerima do 40. godine starosti koji žele da pokrenu ili ubrzaju rast svojih preduzeća.

«Претходна страна   Следећа страна»