Arhiva vesti
                   
21. Maj 2014.

MEDVEĐA: OTVOREN RAČUN ZA POMOĆ POPLAVLjENIMA

Medveđa - Opština Medveđa otvorila je podračun za uplatu namenskih sredstava.

Broj računa: 840-3055741-84

Svrha uplate: Sredstva za otklanjanje poplava u Srbiji 2014. godine.

Izvor:  Medija centar Leskovac

21. Maj 2014.

IZ BUJANOVAČKOG CRVENOG KRSTA KRENULO PET KAMIONA POMOĆI

Iz magacina  Crvenog krsta u Bujanovcu krenulo je pet kamiona pomoći za pogođene poplavama u Praćinu, rekao je Bratislav Lazarević, sekretar Crvenog krsta u Bujanovcu.

On je naglasio da je pomoć prikupljena u vidu garderobe za odrasle i decu, obuće, higijenskih sredstava, konzervirane hrane, vode, ćebadi i pelena.

21. Maj 2014.

MEDVEĐA UPUTILA POMOĆ I OTVORILA RAČUN ZA PRIKUPLjANjE NOVCA

U Opštini Medveđa otvoren je podračun za uplatu namenskih sredstava koja će biti prosleđena za otkalananje štete nastale usled poplava u Srbiji. Svi koji žele da pomognu mogu svoj novac da upute na namenski račun broj  840-3055741-84

21. Maj 2014.

CRVENI KRST I GRAĐANI PREŠEVA PRIKUPLjAJU POMOĆ

U prostorijama Crvenog krsta u Preševu u mesnoj zajednici „Železnička stanica“ traje akcija prikupljanja pomoći za poplavljena područja.

20. Maj 2014.

MEDVEĐA: DOBRODOŠLICA ZA 2.000 UGROŽENIH

Predsednik opštine Medveđa Slobodan Drašković rekao je da je ta opština spremna da odmah primi oko 2.000 osoba iz područja ugroženih poplavama.

20. Maj 2014.

MINE NE PRETE BUJANOVCU I PREŠEVU

Direktor centra za razminiranje Branislav Jovanović izjavio je da Centar posebno prati situaciju u opštinama Bujanovac i Preševo, gde ima neeksplodiranih mina i bombi još iz 1999 godine i gde je kiša sprala zemlju.

„Nema naznaka da se bilo šta promenilo. Sve minirane oblasti su obeležene“, rekao je Jovanović.

Izvor: Blic i Koordinaciono telo 

19. Maj 2014.

UPLATA HUMANITARNE POMOĆI POSREDSTVOM PAY PAL SERVISA

Generalni sekretarijat Vlade Republike Srbije obaveštava da je od 18. maja 2014. godine aktivan PayPal račun preko koga je moguće uplatiti humanitarnu pomoć za žrtve poplava u Republici Srbiji iz 193 zemlje i regiona, a koji se nalazi na adresi  floodrelief.gov.rs.

Račun pripada Misiji Republike Srbije...

19. Maj 2014.

POMOĆ LESKOVCA ZA STANOVNIŠTVO POPLAVLjENIH PODRUČJA

Leskovac - Trenutno stanje na području Jablaničkog okruga je stabilno što se tiče eventualnih izlivanja potoka i reka.

Sada se jedino vrši intervencija kod mosta u Predejanu, a zaštitu obavlja preduzeće Maki Plast, a specijalne vojne jedinice angažovane su u Međi na mestima namenjenim strelištu za tenkove.

19. Maj 2014.

KONTIGENT POMOĆI IZ VRANjA

Iz Vranja je u subotu ujutru krenuo kontigent pomoći - vreće za pesak, hrana, odeća, obuća ,ćebad, lekovi i sredstva za higijenu, koji je namenjen ugroženim područjima u Srbiji.

19. Maj 2014.

NESTAO MLADIĆ IZ PREŠEVA

Mladić Miloš Nikolić iz Preševa nije se vratio kući od 6. maja i od tada mu se gubi svaki trag. Rođen je 29. aprila 1990. godine.

Prema rečima portparola Policijske uprave u Vranju, njegov nestanak je prijavljen i policija još uvek traga za Nikolićem.

«Претходна страна   Следећа страна»