Arhiva vesti
                   
21. Januar 2014.

STANKOVIĆ : SRBIJI NE PREDSTAVLjA PROBLEM POMOĆ ALBANIJE

Bujanovac – Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, rekao je da za Srbiju ne predstavlja problem to što Albanija i Kosovo i Metohija žele da pomognu oblasti Preševa...

20. Januar 2014.

U JABLANIČKOM OKRUGU ZAPOŠLjAVAJU SA NIŽOM STRUČNOM SPREMOM

Leskovac - Na evidenciji leskovačke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje primetno je smanjen broj nezaposlenih u kategorijama  niže do srednje stručne spreme, ali zato raste broj nezaposlenih među onima koji su završili fakultete.

17. Januar 2014.

ŠVERCOVAO SKORO 14 KILOGRAMA MARIHUANE

Preševo - Carinici na Graničnom prelazu Preševo, sprečili su jednog makedonskog državljanina da prokrijumčari oko 14 kilograma marihuane.

17. Januar 2014.

POKUŠAJ KRIJUMČARENjA AVGANISTANACA

Niš - Niška policija otkrila 18 stranih državljana bez putnih isprava, a protiv jedne podneta je krivična prijava zbog sumnje da krijumčarila ljude.

15. Januar 2014.

BUJANOVAČKI „MEGAL“IZVOZI KOTLOVE U ALBANIJU

Bujanovac – Krajem decembra iz bujanovačkog „Megala“ kupcima u Albaniji isporučena je prva količina od trideset kotlova za grejanje na čvrsto gorivo, što je deo ugovorenih poslova nakon predstavljanja proizvodnih mogućnosti „Megala“ na Međunarodnom sajmu tehnike, koji je održan u Tirani.

13. Januar 2014.

DRAŠKOVIĆ: ZAVRŠAVA SE FABRIKA PELETA

Medveđa - Predsednik opštine Medveđa Slobodan Drašković  je izjavio da će u toj opštini uskoro  početi sa radom  fabrika  peleta, u koju će ukupno biti investirano  oko million evra, kao  i da će u fabrici biti  zaposleno pedesetak radnika.

«Претходна страна