Архива вести
                   

ПОЗИВ УДРУЖЕЊА ПОСЛОВНИХ ЖЕНА БУЈАНОВЦА

13. мај 2015.

У оквиру пројекта Оснаживање жена Бујановца и Прешева за бављење предузетништвом и задругарством Удружење пословних жена Бујановца у партнерству са општином Бујановац ради истраживање о положају жена на тржишту рада и развоју предузетништва у општинама Бујановац и Прешево.

Овом иницијативом Удружење жели да помогне незапосленим женама Бујановца и Прешева да:

- стекну знања о предузетништву и задругарству и могућностима за запошљавање

- се информишу у вези са могућностима подршке и финансирања за развој сопственог посла

- упознају искуства успешних пословних жена

Уколико желите да проверите да ли су предузетништво или задругарство Ваша шанса, да ли имате склоности и способности за такво пословање, уколико имате идеју за покретање свог посла, или то желите да урадите удруживањем, пријавите се да учествујете у обукама.

Попуњавањем упитника можете се пријавити за обуке, а упитник доставити сваког радног дана у периоду од 10 до 15 часова у просторијама  Канцеларија за локални економски развој (КЛЕР) општина Бујановац и Прешево. Рок за пријављивање је петак, 22. мај. На основу пристиглих пријава биће извршен избор полазница обука.

Најуспешније полазнице обука могу добити средства у виду опреме  за покретање сопственог посла.

Додатне информације можете добити на телефоне:

- за Бујановац: 017 654 517, Фазила Аземовић, КЛЕР Бујановац

- за Прешево: 017 669 110, Илир Садриу, КЛЕР Прешево

Пројекат Оснаживање жена Бујановца и Прешева за бављење предузетништвом и задругарством финансирају Европска унија, Влада Швајцарске и Влада Републике Србије преко програма Европски ПРОГРЕС.