Архива вести
                   

ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О САРАДЊИ КОШАРКАШКИХ КЛУБОВА „БСК ЈУНИОР“ И „ЕЛИТА“

23. фебруар 2010.

БУЈАНОВАЦ – У уторак, 23. фебруара, у Бујановцу потписан је Споразум о сарадњи између Кошаркашких клубова „БСК Јуниор“ и „Елита“.  Споразум су потписали Мирослав Ристић из КК „БСК Јуниор“ и Селами Селими у име КК „Елита“, као и председник Координационог тела Владе Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, министар Милан Марковић и председник општине Бујановац, Шаип Камбери, као гаранти споразума.

„Споразум предвиђа дугорочну спортску сарадњу ова два клуба ради стварања одрживих услова за масовно бављење кошарком деце и омладине у оквиру оба кошаркашка клуба у циљу постизања врхунских резултата ових клубова, као и формирање заједничких екипа за такмичења, почевши од Летње лиге 2010. године. Предвиђени су и заједнички наступи, комбиновање и размена играча ова два спортска колектива чији су чланови Срби, Албанци и Роми“, рекао је на свечаности председник Координационог тела за Прешево, Бујановац и Медвеђу, министар Милан Марковић.

Орган управљања и одлучивања о заједничким акцијама биће Извршни одбор састављен од четири члана. КК „БСК Јуниор“ заступаће Мирослав Ристић и Ненад Стајић,а  КК „Елита“ Селами Селими и Вехид Вебију.