Архива вести
                   
25. jануар 2024.

ОБЈАВЉЕН НОВИ КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА ЗА КУПОВИНУ СЕОСКИХ КУЋА СА ОКУЋНИЦОМ У 2024. ГОДИНИ

Министарство за бригу о селу је и ове године расписало Конкурс за доделу бесповратних средстава за куповину сеоских кућа са окућницом и за ту намену Влада Републике Србије одредила је укупно 500.000.000,00 динара.

 

25. jануар 2024.

У ФЕБРУАРУ МИНИ ОДМОР ЗБОГ ДРЖАВНОГ ПРАЗНИКА

Oвогодишњи Дан државности обележава се 15. и 16. фебруара, који падају у четвртак и петак, па се у комбинацији са викендом добија прави мини-одмор од четири дана. После Дана државности славићемо Празник рада као и Васкрс.

 

24. jануар 2024.

ЦРКВА И ШКОЛА „СВЕТИ САВА“ ЗАЈЕДНО ОБЕЛЕЖАВАЈУ САВИНДАН У СУБОТУ

Црквена општина Бујановац и Средња стручна школа „Свети Сава“ обележиће Савиндан у суботу, 27. јануара, свечаном академијом у Дому културе у Бујановцу, од 18 часова.

 

24. jануар 2024.

ЗБИРКЕ ЗА МАЛУ МАТУРУ ОД СУТРА У КЊИЖАРАМА

Зборници су заједничко издање Завода за вредновање квалитета образовања и васпитања и „Просветне смотре”.

24. jануар 2024.

ПОЗИВ МЛАДИМА ЗА ДОБРОВОЉНО СЛУЖЕЊЕ ВОЈНОГ РОКА.

Министарство одбране и Војска Србије расписали су конкурс за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем у 2024. години.

 

24. jануар 2024.

РАЗГОВОРИ СА ГРАЂАНИМА У ПРЕШЕВУ, БУЈАНОВЦУ И МЕДВЕЂИ

Обавештавамо све грађане из општина Прешево, Бујановац и Медвеђа да су планирани термини за разговор са представницима Службе Координационог тела предвиђени 06., 07. и 08. фебруара 2024. године.

 

23. jануар 2024.

ВЕЛИКА ЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ ЗА СПЕЦИЈАЛНУ БОЛНИЦУ ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈУ У БУЈАНОВАЧКОЈ БАЊИ

У Специјалној болници за рехабилитацију у Бујановачкој Бањи 1400 корисника је резервисало аранжмане са ваучерима за одмор у Србији.

 

 

23. jануар 2024.

ЕЛЕКТРОНСКО ПЛАЋАЊЕ СТРУЈЕ И ПРЕГЛЕД РАЧУНА ПОНОВО ДОСТУПАН ГРАЂАНИМА

Портал „Увид у рачун“ поново је доступан корисницима за преузимање е-фактура и електронско плаћање. На порталу су доступни рачуни за децембар 2023. године, као и архива рачуна и плаћања у претходне три године, са детаљним прегледом потрошње по зонама и тарифама, саопштио је ЕПС.

 

 

23. jануар 2024.

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ КРЕДИТНИХ СРЕДСТАВА ЗА ПОДСТИЦАЊЕ КВАЛИТЕТА ТУРИСТИЧКЕ ПОНУДЕ

Министарство туризма и омладине расписало је Конкурс за доделу кредитних средстава за подстицање квалитета туристичке понуде.

 

22. jануар 2024.

ВОЗИТЕ ОПРЕЗНО У ЗОНАМА ШКОЛA

Поводом почетка другог полугодишта, Министарство унутрашњих послова апелује на возаче да обрате посебну пажњу у зонама школа, јер се од данас ученици основних и средњих школа враћају у школе.

 

«Претходна страна   Следећа страна»