Архива вести
                   
9. март 2023.

ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ „ЗА ВУКАНА“ У КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ У МЕДВЕЂИ

Медвеђа – Београд  – Удружење младих за очување народне традиције Разиграно Коло – Вез организује хуманитарни концерт под називом „За Вукана“, у четвртак 09. марта са почетком од 18 сати, у сали Културног центра у Медвеђи.

7. март 2023.

НОВЧАНА ПОМОЋ ОПШТИНЕ ЗА ЗАПОСЛЕНЕ У ШКОЛАМА

Бујановац – Београд  –  Запослени у бујановачким школама добиће од Општине новчана средства као помоћ за свако рођено дете у 2023. години. За ову ставку у општинском буџету издвојено је 2,7 милиона динара.

6. март 2023.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ИЗБОР КОРИСНИКА ПРОЈЕКТА „СОЦИЈАЛНА ИНКЛУЗИЈА И ЕКОНОМСКО ОСНАЖИВАЊЕ РОМСКЕ ПОПУЛАЦИЈЕ У 12 ОПШТИНА У СРБИЈИ“

Бујановац – Београд  – Јавни позив се објављује у оквиру пројекта  „Социјална инклузија и економско оснаживање ромске популације у 12 општина у Србији“ који спроводи Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и немачка организација Удружење самарићанских радника...

6. март 2023.

КОНКУРС ЗА МАТУРАНТЕ И МАЛЕ МАТУРАНТЕ ЗА ЕКСКУРЗИЈУ

Прешево – Београд  – На основу решења општинског већа Општине Прешево комисија за доделу средстава и организовању екскурзије матураната и малих матураната на територији општине, расписује конкурс за матуранте и мале матуранте за екскурзију у 2023. години.

3. март 2023.

НОВА УЛАГАЊА У ОПШТИНУ МЕДВЕЂА

Медвеђа – Београд  – Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре донео је одлуку о избору јединица локалних самоуправа којима ће бити укупно додељено 1,4 милијарде динара из буџета ради суфинансирања развојних инфраструктурних пројеката.

2. март 2023.

ОПШТИНА МЕДВЕЂА ПОТПИСАЛА СПОРАЗУМ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПОЉОПРИВРЕДНЕ ОПРЕМЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА

Медвеђа – Београд  – Општина Медвеђа потписала је Споразум о суфинансирању пројекта са Немачком невладином организацијом АСБ.

1. март 2023.

АКЦИЈА ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ У БУЈАНОВЦУ (01.03.2023.)

Бујановац – Београд  – Црвени крст у сарадњи са Заводом за трансфузију крви из Ниша и Економским факултетом у Суботици – одељење у Бујановцу, дана 03.марта 2023.године, организује акцију добровољног давања крви.

1. март 2023.

УДРУЖЕЊЕ РОМКИЊА ПОМАЖЕ СТАРИЈИМ БУЈАНОВЧАНИМА И ОСОБАМА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ

Бујановац – Београд  – Кроз пројекат „Јачање подршке интеграцији повратника у општини Бујановац“, које спроводи  Удружење Ромкиња, помоћ ће добити  60 старијих лица и особе са инвалидитетом о којима нема ко да се стара.

«Претходна страна