Архива вести
                   
6. октобар 2022.

ЗА РОМЕ ИЗ ШКОЛЕ „СВЕТИ САВА“ БЕСПЛАТНИ УЏБЕНИЦИ

Бујановац – Београд -  Удружење „Ромски сан“ обезбедило је за Роме, ученике бујановачке Средње школе „Свети Сава“ у Бујановцу, 57 комплета књига.

6. октобар 2022.

АРИФИ: ДЕЦА СУ НАШ НАЈВЕЋИ АДУТ

Бујановац – Београд -  Председник општине Бујановац, Нагип Арифи, угостио у свом кабинету децу из вртића “Наша радост”, у оквиру обележавања Дечије недеље.

6. октобар 2022.

ДЕЧИЈА НЕДЕЉА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд - Малишани из вртића „Наша радост“ и одељења ове установе у школи “Наим Фрашери” у Бујановцу другог дана обележавања Дечије недеље посетили су са својим васпитачицама градску библиотеку “14. новембар”, док су предшколци дечијег вртића при бујановачкој ОШ “Бранко Радичевић” учили о пријатељству и солидарности од својих старијих другара из школе.

5. октобар 2022.

СЕЋАЊЕ НА ПРОФ. ДР ЗОРАНА СТАНКОВИЋА

Београд – Председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, Зоран Станковић, преминуо је на данашњи дан 2021.године од последица Корона вируса.

4. октобар 2022.

НАСТАВЉЕНО АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦА У КОЈИМА ЖИВЕ РОМИ

Бујановац – Београд -  У бујановачком насељу у којем живе Роми у понедељак је почело асфалтирање улице Шабана Бајрамовића.

4. октобар 2022.

ПРЕДСЕДНИК ПРЕШЕВА У ГЛОБАЛНОМ ПАРЛАМЕНТУ ГРАДОНАЧЕЛНИКА

Бујановац – Београд - Председник општине Прешево Шц́иприм Арифи постао је члан Глобалног парламента градоначелника, што ће,како каже искористи да се глас Прешевљана чује свуда у свету”.

4. октобар 2022.

БУЈАНОВАЧКУ ВИСОКУ ШКОЛУ ЗА ВАСПИТАЧЕ УПИСАЛО 58 НОВИХ СТУДЕНАТА

Бујановац – Београд - Високу школу за васпитаче у Бујановцу до сада је уписало 58 нових студената. Школска 2022./2023. година почела је данас, а бруцошима су на свечаности у Дому културе подељени индекси.

«Претходна страна