Архива вести
                   
5. фебруар 2018.

ДРУГИ „СРЕТЕЊСКИ ШАХОВКСИ ТУРНИР БУЈАНОВАЦ 2018”

Бујановац – Други „Сретењски шаховски турнир Бујановац 2018“ ће бити одржан у средњој стручној школи „Свети Сава“ у Бујановцу, 18. фебруара, са почетком у 11 часова.

5. фебруар 2018.

ЧИШЋЕЊЕ КОРИТА РЕКЕ ЈАБЛАНИЦЕ

Медвеђа - Ток реке Јабланице у општини Медвеђа је у веома лошем стању јер више од две деценије није било дозвола за регулисање речног корита.

5. фебруар 2018.

ГРАЂАНИ БОЉЕ ОЦЕЊУЈУ РАД ЛОКАЛНИХ АДМИНИСТРАЦИЈА

Врање - У малој сали Скупштине града Врања представљени су резултати истраживања о задовољству грађана на југу и југозападу Србије радом њихових локалних администрација, које су, преко развојног програма Европски Прогрес, финансијски подржале Европска унија и Влада Швајцарске.

2. фебруар 2018.

„ЈУМКО” ОТВОРИО НОВИ ПОГОН ЗА ПРОИЗВОДЊУ ВОЈНИХ УНИФОРМИ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - Памучни комбинат „Јумко“ из Врања отворио је јуче нови погон у Бујановцу у коме ће бити ангажовано 64 радника који ће шити униформе за војску и полицију, саопштено је из Министарства привреде.

2. фебруар 2018.

СРЕДЊОШКОЛЦИ ИЗ МЕДВЕЂЕ И ЛЕБАНА ПОКАЗАЛИ ЗАВИДНО ЕКСПЕРИМЕНТАЛНО ЗНАЊЕ ИЗ ХЕМИЈЕ

Медвеђа - Ученици средње Техничке школе из Медвеђе и гимназијалци из Лебана одржали су важан огледни час, на коме су практично извели разне експерименте, и по оцени професора, демонстрирали завидно знање из овог предмета.

2. фебруар 2018.

МОГУЋНОСТ СТУДИРАЊА НА УНИВЕРЗИТЕТУ „ХАЗАР“ У РЕПУБЛИЦИ АЗЕРБЕЈЏАН У ШКОЛСКОЈ 2018/2019. ГОДИНИ

Амбасада Републике Азербејџан у Републици Србији је Министарсву просвете, науке и технолошког развоја проследила информацију о могућностима студирања на основним, мастер и докторским студијама на Универзитету „Хазар“ у Азербејџану. 

1. фебруар 2018.

АГРАРНА КОМОРА НУДИ ПОМОЋ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА БУЈАНОВЦА

Бујановац - Представници Аграрне коморе пољопривредних произвођача Србије састали су се у бујановачком дому културе „Вук Карадзић“са педесетак пољопривредника из бујановачке општине и понудили им стручну помоћ...

1. фебруар 2018.

МЕДВЕЂА ПРВИ ПУТ НА СЕДНИЦИ ПРЕДСТАВНИШТВА СКГО

Медвеђа, Београд - На седници представништво СКГО, која је одржана у уторак, 30. јануара, у Београду, учешће у разматрању и одлучивању по дневном реду по први пут имала је и општина Медвеђа...

«Претходна страна