Архива вести
                   
10. март 2017.

У СУБОТУ ПРВО ИЗВЛАЧЕЊЕ НАГРАДНЕ ИГРЕ „УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ”

Прешево, Бујановац, Медвеђа  – Министарство за државну управу и локалну самоуправу саопштило је да је више од три милиона коверти са фискалним рачунима, које су грађани послали за учешће у наградној игри „Узми рачун и победи“, пренето из главног поштанског центра у Земуну у Студио 8 РТС-а у Кошутњаку, где ће 11. марта бити извучене прве награде.

10. март 2017.

ЦРВЕНИ КРСТ И ВОЈСКА ПОМАЖУ МЕШТАНИМА НОВОГ СЕЛА

Бујановац –  Црвени крст Бујановац, у сарадњи са 4.бригадом Војске Србије , је организовао акцију „Војни лекар на селу”. Лекарски прегледи локалног становништва  обављени су у Новом Селу, у Месној заједници Биљача, у бујановачкој општини.

10. март 2017.

ДАН ОШ „БРАНКО РАДИЧЕВИЋ“: КАД БИ КЛУПЕ ПРОГОВОРИЛЕ

Бујановац – У основној школи „Бранко Радичевић“ у Бујановцу почеле су припреме за обележавање Дана школе, 28. марта, који ће бити прослављен три дана раније. Директорка школе Гордана Златковић каже да су празнични програмски садржаји већ осмишљени.

10. март 2017.

КОНКУРС АМБАСАДЕ РЕПУБЛИКЕ ПОЉСКЕ „МАЛИ ГРАНТОВИ 2017” – ПРИЈЕМ ПРОЈЕКТНИХ ПРИЈАВА

Амбасада Републике Пољске у Србији обавештава да је отворен овогодишњи конкурс „Мали грантови 2017” који се финансира из буџета Републике Пољске. За финансирање пројеката могу конкурисати: невладине организације, установе од јавног значаја, администрација на централном и локалном нивоу и верске мисије и верски  мотивисане организације.

9. март 2017.

ОСМИ МАРТ У БУЈАНОВАЧКОМ ВРТИЋУ

Бујановац - Малишани  из дечијег вртића  „Наша радост” у Бујановцу јуче су својим пригодним програмом честали празник својим мајкама, бакама и теткама. Идеја празника је била да сви дају свој допринос укидању дискриминације жена у теорији и пракси, али и апел властима да политика која се води буде у складу са потребама жена.

9. март 2017.

ЕУ И ВЛАДА ШВАЈЦАРСКА ФИНАНСИРАЈУ ЗАВРШЕТАК ИЗГРАДЊЕ ЦЕНТРА ЗА ДИЈАЛИЗУ У ЛЕБАНУ

Медвеђа, Лебане - У Лебану су почели радови на завршетку Центра за дијализу при Дому здравља, који је од изузетног значаја за бубрежне болеснике не само из ове општине, већ и суседних Медвеђе и Бојника.

9. март 2017.

МЕДВЕЂА: ВРЕДНИ МАЛИШАНИ ДЕЧЈЕГ ВРТИЋА „МЛАДОСТ“

Медвеђа - Малишани дечјег вртића „Младост“ из Медвеђе били су протеклих дана вредни и заједно са својим васпитачима правили  су поклоне изненађења за своје маме, баке и тетке, како би им улепшали јучерашњи празник.

8. март 2017.

СТАНКОВИЋ: ПОСЕТА ПРЕДСЕДНИКА АЛБАНИЈЕ, НИШАНИЈА БЕЗ ТЕНЗИЈА

Председник Албаније, Бујар Нишани, посетио је Бујановац и Прешево, а у Србију је дошао на позив председника општине Бујановац, Шаипа Камберија. Председника Албаније је у име Владе Републике Србије дочекао на административном прелазу Кончуљ код Бујановца председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу, Зоран Станковић.

6. март 2017.

ЉУЉЗИМ РАШИТИ, ПРЕДСТАВНИК ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ СРБИЈЕ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Привредна комора Србије (ПКС) изабрала је Љуљзима Рашитија за свог представника у Бујановцу. Рашити је на свом Фејсбук профилу написао да ће бити задужен за организацију предузећа у општини Бујановац у циљу унапређења међусобне сарадње и њиховог наступа на регионалном тржишту.

6. март 2017.

У ПРЕШЕВУ ПРИКУПЉЕНО 50 ЈЕДИНИЦА КРВИ

Прешево - У просторијама полицијске станице Прешево, у организацији Синдиката српске полиције, Хуманитарног удрузења „КОЦЕ ЗАУВЕК” и „ХУ у срцу,” организована је акција добровољног давања крви, током које је прикупљено 50 јединица крви.

«Претходна страна   Следећа страна»