Arhiva vesti
                   

PREDSEDNIK SPORTSKOG SAVEZA DAVOR ŠTEFANEK U LEVOSOJU, ŠKOLE DOBILE POKLONE

16. Maj 2024.

Predsednik Sportskog saveza Srbije (SSS) Davor Štefanek posetio je u sredu Osnovnu školu “Vuk Karadžić” u Levosoju kod Bujanovca. Štefanek je ovom prilikom podelio sportske rekvizite i opremu koju je Sportski savez Srbije obezbedio za četiri osnovne i jednu srednju školu u bujanovačkoj opštini.

Posetu nekadašnjeg olimpijskog šampiona, a sada prvog čoveka SSS organizovao je Sportski savez opštine Bujanovac koji vodi Dragan Milić.

-Želeo bih da se zahvalim predsedniku Davoru Štefaneku i njegovim saradnicima na današnjoj poseti i velikoj podršci koji pružaju našem teritorijalnom sportskom savezu. Ovo je njihova treća poseta u protekle dve godine našoj opštini, a pored same podrške uvek su nam donosili i vredne sportske rekvizite i opremu koju smo tada podelili sportskim klubovima, a sada smo pomogli četiri osnovne i jednu srednju školu u Bujanovcu – kaže generalni sekretar bujanovačkog saveza Dragan Milić.

Po njegovim rečima, sa čelnicima Sportskog saveza dogovorene su akcije koje će se sprovoditi u narednom periodu.

-Jedan od naših osnovnih ciljeva je da se borimo za bolji položaj svih sportskih klubova i udruženja u Bujanovcu, a ovakva podrška  državnih sportskih organa i institucija će nam itekako značiti i u budućnosti – naglasio je Milić.

Štefanek i generalni sekretar SSS Goran Marinković su imali prilike i da pogledaju novu sportsku salu u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ i, po rečima Milića, jako su zadovoljni onim što su videli.

Poklone od saveza dobile su:

Osnovna škola „Branko Radičević“ Bujanovac

Osnovna škola „Dragomir Trajković“ Žbevac

Osnovna škola „Bora Stanković“ Klenike

Osnovna škola „Vuk Karadžić“ Levosoje

Srednja stručna škola „Sveti Sava“ Bujanovac

Izvor: bujanovacke.co.rs

 

 

 

 

homescontents