Arhiva vesti
                   

“TAKE YOUR CHANCE” – PREZENTACIJA PRAKSI U INOSTRANSTVU

24. Decembar 2015.

Da li si spreman za svoju budućnost?

Studentska organizacija AIESEC te poziva da iskoristiš priliku i posetiš prezentaciju praksi u inostranstvu.

51% mladih u Srbiji je nezaposleno. Čak 34% mladih u Srbiji nije zadovoljno obrazovanjem stečenim na fakultetu. Preko 30% studenata smatra da ih je za tržište rada pripremilo iskustvo koje su stekli van fakulteta.

Da li ti ovi procenti pokazuju koliko je važno da ne propustiš prilike koje ti se pružaju?

Take your chance – Prezentacija praksi u inostranstvu održaće se u četvrtak, 24. decembra 2015.godine, na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, sa početkom u 20 časova. Ukoliko želiš da obezbediš svoje mesto na ovom događaju, popuni prijavu: http://bit.ly/TakeYourChance_prijava

Global Talent je program stručnih praksi koji ti pruža mogućnost da primeniš teorijska znanja stečena u toku studija na međunarodnom tržištu, dobijajući  relevantno stručno iskustvo u internacionalnom okruženju koje će te kasnije diferencirati na tržištu rada. Na Global Talent praksi imaš priliku da usavršiš strani jezik, dobiješ savete za rad u inostranstvu i iskusiš samostalan život u drugoj sredini i kulturi.

Prakse u okviru ovog programa obavljaju se u kompanijama u inostranstvu. Svoje iskustvo možeš pronaći u oblasti marketinga, odnosa sa javnošću, edukacije, IT-a i mnogih drugih oblasti.

Na manifestaciji Take your chance govoriće studenti koji su se nedavno vratili sa Global Talent prakse, predstavnici kompanija u Srbiji i članovi AIESEC-a koji predstavljaju podršku studentima u procesu pronalaska i realizacije prakse, pa je ovo savršena prilika da saznaš sve što te interesuje o Global Talent praksama.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj. Za više informacija posetite http://aiesec.rs/ i https://www.facebook.com/AIESECserbia.

Izvor: AIESEC i Koordinaciopno telo

 

homescontents