Arhiva vesti
                   

SVEČANA AKADEMIJA POVODOM 50-GODIŠNjICE PRAVNOG FAKULTETA U NIŠU

19. Maj 2010.

Povodom 50 godina postojanja i rada Pravnog fakulteta u Nišu 18.05.2010. je u amfiteatru održana svečana akademija. Akademiji su prisustvovali predstavnici mnogih fakulteta i univerziteta iz zemlje i inostranstva, pravosudnih institucija, lokalne samouprave i mnogobrojni prijatelji Pravnog fakulteta i poštovaoci pravne nauke.

Svečanu akademiju je otvorio prof. dr Predrag Dimitrijević, dekan Pravnog fakulteta, koji je gostima uputio reči dobrodošlice. U ime rektorata, prisutne je pozdravila prof. dr Vesna Lopičić, prorektor Univerziteta u Nišu.

Ističući značaj i napore koje je Pravni fakultet u Nišu učinio za Republiku Srbiju otvaranjem svoje jedinice za opštinu Medveđa, predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa ministar Milan Marković čestitao je jubilej Pravnom fakultetu. Skupu se obratio i gradonačelnik grada Niša, magistar Miloš Simonović.

Dekan Pravnog fakulteta u Nišu prof. dr Predrag Dimitrijević, povodom 50 godina postojanja i rada fakulteta uručio je plakete najboljim studentima u školskoj 2009/2010. godini kao i višegodišnjim prijateljima fakulteta.

homescontents