Arhiva vesti
                   

Saopštenje za medije - SPORAZUM O SPORTSKOJ SARADNjI KK „BSK JUNIOR“ I KK „ELITA“

22. Februar 2010.

BUJANOVAC – U utorak, 23. februara, u 14:30 časova, u Sportskom centru „Mladost“ u Bujanovcu biće potpisan Sporazum o multietničkoj i sportskoj saradnji između Košarkaških klubova „BSK Junior“ i „Elita“. Predsednik Koordinacionog tela Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, ministar Milan Marković, i predsednik opštine Bujanovac, Šaip Kamberi, potpisaće Sporazum kao njegovi garanti.

Predmet Sporazuma je dugoročna sportska i poslovna saradnja ova dva kluba radi stvaranja održivih uslova za masovno bavljenje košarkom dece i omladine u okviru KK „BSK Junior“ i KK „Elita“ i postizanje vrhunskih rezultata ovih klubova, kao i formiranje zajedničkih ekipa za takmičenja, počevši od Letnje lige 2010. godine. Sporazum podrazumeva zajedničke nastupe, kombinovanje i razmenu igrača ova dva kluba sastavljenih od Srba, Albanaca i Roma.

Organ upravljanja i odlučivanja o zajedničkim akcijama biće Izvršni odbor sastavljen od četiri člana. KK „BSK Junior“ zastupaće Miroslav Ristić i Nenad Stajić, a KK „Elita“ Selami Selimi i Vehid Vebiju.

# # # #

Za sve dodatne informacije molimo Vas da kontaktirate Nebojšu Andrića iz Službe Koordinacionog tela na 011/21 20 906 ili 011/21 20 907 ili na nebojsa.andric@kt.gov.rs.