Arhiva vesti
                   

PROŠIRENjE BAZE „JUG“

14. Jun 2016.

Bujanovac – U Odeljenje za urbanizam Opštinske uprave Bujanovac je nedavno stigao Nacrt Prostornog plana regionalnog centra za obuku jedinica za multinacionalne operacije baza „Jug“.

Uz Nacrt je dostavljen i izveštaj o strateškoj proceni uticaja Prostornog plana baze „Jug“ na životnu sredinu. Javni uvid u ova dva dokumenta može da se izvrši u Službi za urbanizam Opštinske uprave Bujanovac  do 19.juna 2016. godine.

Nacrt Prostornog plana obuhvata sledeće katastarske opštine na teritoriji opštine Bujanovac:  Bogdanovac, Gornje Novo Selo, Donje Novo Selo, Đorđevac, Muhovac, Negovac, Ravno Bučje, Sebrat i delove katastarskih opština: Breznica, Biljača, Božinjevac 1, Božinjevac 2, Borovac, Bujanovac, Žuželjica, Karadnik, Levosoje, Letovica, Lukarce, Ljiljance, Nesalce, Rakovac, Samoljica i Srpska Kuća.

Zainteresovani građani mogu da dobiju sve potrebne informacije od stručnjaka u Opštini Bujanovac, kao i da dostave svoje pisane predloge, mišljenja i primedbe Službi za urbanizam do 19. juna 2016. godine.

Predmetni materijali dostupni su i na vebsajtu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture (http://www.mgsi.gov.rs/cir/dokumenti-list/137/180).

Izvor: Bujanovačke i Koordinaciono telo