Arhiva vesti
                   

POZIV BUDUĆIM POLICAJCIMA

17. Mart 2014.

Predstavnici Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, će u utorak  18. marta organizovati promotivne sesije programa koji se odnosi na nedavno rapisani konkurs Ministarstva unutrašnjih poslova, Republike Srbije za prijem novih policajaca. Sesije će biti organizovane u policijskim stanicama u Bujanovcu u 12 časova, dok će u Preševu biti u 14 časova i 30 minuta istog dana, 18. marta.

Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, poziva sve zainteresovane kandidate da prisustvuju sesijama kako bi se detaljno upoznali sa uslovima konkursa i prikupili neophodnu dokumentaciju.

Koordinaciono telo još jednom podseća da će svim zainteresovanim kandidatima zaposleni u kancelarijama Koordinacionog tela u Bujanovcu i Preševu pružati neophodnu pomoć vezano za konkurs.

Da podsetimo još jednom, za policijsku upravu Vranja raspisan je konkurs za 20 polaznika. Po završetku jednogodišnjeg stručnog osposobljavanja u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, budući policajci biće u obavezi da provedu najmanje tri godine na poslovima za koje su konkurisali.

O svim detaljima upisa, možete se informisati na zvaničnom sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku Sremska Mitrovica ili u područnim policijskim upravama.

MUP RASPISAO KONKURS ZA PRIJEM NOVIH POLICAJACA

Izvor: Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije