Arhiva vesti
                   

MUP RASPISAO KONKURS ZA PRIJEM NOVIH POLICAJACA

11. Mart 2014.

Koordinaciono telo za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu poziva sve zainteresovane iz ovih opština da se prijave na konkurs koji je raspisalo Ministarstvo unutrašnjih poslova za prijem policajaca u policijske uprave u Srbiji.

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 480 polaznika za Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici za poslove policijskih službenika u područnim policijskim upravama, i to za Policijske uprave Beograda, Bora, Valjeva, Vranja, Kikinde, Požarevca, Sremske Mitrovice, Subotice i Užica. Za policijsku upravu Vranja raspisan je konkurs za 20 polaznika. Po završetku jednogodišnjeg stručnog osposobljavanja u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, budući policajci biće u obavezi da provedu najmanje tri godine na poslovima za koje su konkurisali.

O svim detaljima upisa, možete se informisati na zvaničnom sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Mitrovici ili u područnim policijskim upravama.

Zaposleni u kancelarijama Koordinacionog tela u Preševu i Bujanovcu pružaće pomoć zainteresovanim kandidatima iz ovih opština.

KONKURS ZA UPIS 480 POLAZNIKA U CENTAR ZA OSNOVNU POLICIJSKU OBUKU

Izvor: Koordinaciono telo