Arhiva vesti
                   

POTPISAN SPORAZUM O SARADNjI KOŠARKAŠKIH KLUBOVA „BSK JUNIOR“ I „ELITA“

23. Februar 2010.

BUJANOVAC – U utorak, 23. februara, u Bujanovcu potpisan je Sporazum o saradnji između Košarkaških klubova „BSK Junior“ i „Elita“.  Sporazum su potpisali Miroslav Ristić iz KK „BSK Junior“ i Selami Selimi u ime KK „Elita“, kao i predsednik Koordinacionog tela Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, ministar Milan Marković i predsednik opštine Bujanovac, Šaip Kamberi, kao garanti sporazuma.

„Sporazum predviđa dugoročnu sportsku saradnju ova dva kluba radi stvaranja održivih uslova za masovno bavljenje košarkom dece i omladine u okviru oba košarkaška kluba u cilju postizanja vrhunskih rezultata ovih klubova, kao i formiranje zajedničkih ekipa za takmičenja, počevši od Letnje lige 2010. godine. Predviđeni su i zajednički nastupi, kombinovanje i razmena igrača ova dva sportska kolektiva čiji su članovi Srbi, Albanci i Romi“, rekao je na svečanosti predsednik Koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđu, ministar Milan Marković.

Organ upravljanja i odlučivanja o zajedničkim akcijama biće Izvršni odbor sastavljen od četiri člana. KK „BSK Junior“ zastupaće Miroslav Ristić i Nenad Stajić,a  KK „Elita“ Selami Selimi i Vehid Vebiju.