Arhiva vesti
                   

NENAD MITROVIĆ TOKOM VIKENDA OBILAZIO ASFALTIRANjE PUTEVA

16. Oktobar 2023.

Vršilac dužnosti direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Nenad Mitrović, prošlog vikenda obilazio je radove na putevima u opštini Bujanovac.

Tom prilikom obišao je završne radove na asfaltiranju ulice Petra Drapšina u Bujanovcu, koji se finansiraju sredstvima iz budžeta Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa.

Nakon toga obišao je radove na asfaltiranju državnog puta od manastira sv. Prohor Pčinjski do graničnog prelaza Prohor Pčinjski u dužini od 2.5 kilometara.

Tokom posete, Mitrović je razgovarao sa radnicima i izrazio im zahvalnost za njihov naporan rad.

"Putevi su krvotok svake zajednice, a očuvana infrastruktura je od vitalnog značaja za siguran i efikasan saobraćaj. Putevi su od strateškog značaja za našu svakodnevnu povezanost i sigurnost. Živela Srbija!“ poručio je Nenad Mitrović.

Tom prilikom zahvalio se Vladi Republike Srbije, Ministarstvu saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture i državnom sekretaru Draganu Stevanoviću na ispunjenim obećanjima koja su građanima ove opštine.

Izvor: Služba Koordinacionog tela