Arhiva vesti
                   

MLADI ZA OBNOVU I OČUVANjE ŠUMA DOLINE REKE PČINjE – POČELA PRIJAVA ZA SEMINARE

30. Septembar 2020.

Udruženje mladih „Naš svet, naša pravila“realizuje prvu glavnu aktivnost u okviru projekta „Mladi za obnovu i očuvanje šuma Doline reke Pčinje“, koja obuhvata trodnevne seminare za mlade, uzrasta od 13 do 18 godina sa područja Pčinjskog okruga.

„Cilj je da edukujemo ukupno 75 mladih, na četiri istovetna seminara, koji su zainteresovani za usavršavanje u oblastima zaštite prirode i očuvanja zaštićenih područja, a pritom ažurni i spremni da svojoj lokalnoj zajednici pomognu i na praktičan način“, kažu iz ovog Udruženja.

Seminari će sadržati predavanja, radionice i treninge, besplatni su i nakon njih svi učesnici dobiće sertifikat, a vodiće ih iskusni predavači i oni će za učesnike seminara pripremiti interesantan, interaktivan, a ipak praktičan program.

Polaznici seminara dobijaju mogućnost da učestvuju na edukativnom trodnevnom kampu, gde će imati prilike da praktično primene znanje sa seminara.

Seminari će se održati u periodu od 2. do 19. oktobra, u sledeća četiri termina:

Prvi seminar: od 2. do 4. oktobra 2020. god.

Drugi seminar: od 3. do 5. oktobra 2020. god.   

Treći seminar: od 16,. do 18. oktobra 2020. god.

Četvrti seminar: od 17. do 19. oktobra 2020. god.

Udruženje poziva sve mlade uzrasta od 15 do 18 godina da se prijave za učešće na seminarima putem prijavnog formulara koji je dostupan na  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkEe53tEjyD0Dmvan-pCXAF3axuGywhSH9x2f_1qYm_EVvNQ/viewform  

Izvor: OK Radio i Koordinaciono telo

 

homescontents