Arhiva vesti
                   

Konferencija za novinare predsednika Koordinacionog tela, ministra Milana Markovića i delegacije privrednika u Medveđi

20. Januar 2010.

MEDVEĐA – U četvrtak, 21. januara, predsednik Koordinacionog tela, ministar Milan Marković, posetiće opštinu Medveđa sa delegacijom privrednika predvođenom vlasnikom i direktorom koncerna Farmakom MB, Miroslavom Bogićevićem.  U delegaciji će biti i državni sekretar u Ministarstvu rudarstva i energetike Radivoje Milanović, kao i predstavnici fabrike akumulatora Sombor, mlekare Šabac, industrijskog kombinata Guča, livnice Požega, rudnika i topionice Zaječar, PIK 7. juli, Poljoprivrednog kombinata Beograd,  RDS grupe i  RTB Bor.  Cilj posete je dogovor o datumu početka rada rudnika Lece i mogućnosti za nove investicije u opštini Medveđa.

Od 13:30 časova, u opštini Medveđa biće održana konferencija za novinare na kojoj će, pored ostalog, biti objavljeni planovi za početak rada rudnika Lece koji je u vlasništvu Farmakoma.

Pre konferencije za novinare, predsednik Koordinacionog tela, Milan Marković posetiće odeljenja Pravnog i Ekonomskog fakulteta u Medveđi.  On će sa studentima koji su počeli da studiraju prošle godine i dekanima ova dva fakulteta niškog Univerziteta razgovarati o toku njihovih studija i problemima u realizaciji nastave na srpskom i albanskom jeziku.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da kontaktirate Nebojšu Andrića iz Službe Koordinacionog tela na 011/21 20 906 ili 011/21 20 907 ili na nebojsa.andric@kt.gov.rs.