Arhiva vesti
                   

KARATISTI ZLATNI AMBASADORI MEDVEĐE

28. Novembar 2018.

Medveđa – Predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić priredio je prijem za karatiste kluba Jablanica, dobitnike sjajnih odličja sa turnira u zemlji i inostranstvu, koju su sa svojim zlatnim medaljama i peharima pravi ambasadori ove opštine.

U sezoni koja je za nama, karatisti kluba “Jablanica” učestvovali su na mnogobrojnim turnirima u zemlji i regionu. Sa svih tih nadmetanja, u Medveđu je stigao veliki broj medalja, kako u borbama, tako i u katama pojedinačno. Nisu izostali ni pehari.

Ove godine karate klub iz Medveđe učestvovao je na državnom prvenstvu Srbije u Jagodini, na UNSU OPEN  i IPPON kup u Leskovcu, Katana kup u Pukovcu, zatim na međunarodnim turnirima u Makedoniji i Bugarskoj i širom regiona.

„Oni su naši pravi mali ambasadori, koji nas na najlepši način predstavljaju. Medveđa je ove godine bila domaćin međunarodnog turnira Jablanica open 2018, pa smo pokazali da se možemo pohvaliti i dobrom organizacijom sportskih takmičenja. Karate sport u Medveđi je najtrofejniji, a treniraju ga podjednako devojčice i dečaci. Lokalna samouprava će se truditi da poboljša uslove treniranja i eventualno pronalaženje sponzora koji će stati uz karate klub Jablanica, čime bi svi mi dali doprinos sjajnim odličjima koje klub donosi Medveđi“, istakao je predsednik opštine Nebojša Arsić obraćajući se sportistima.

Izvor: Jugmedia i Koordinacino telo