Arhiva vesti
                   

DAN OTVORENIH VRATA SLUŽBE KOORDINACIONOG TELA U BUJANOVCU

23. Oktobar 2023.

Bujanovac – V.d. zamenice direktora Službe Koordinacionog tela Jelena Čolić i savetnik Goran Gavrilović razgovarali su sa građanima opštine Bujanovac u četvrtak u periodu od 09č do 14č u kancelariji Službe u Bujanovcu.

Prijem za građane jednom mesečno u određeno vreme ili „Dan otvorenih vrata“ je prilika za sugrađane da sa predstavnicima Službe Koordinacinog tela razgovaraju o tekućim pitanjima i potrebama za koje smatraju da bi uz podršku institucija mogli da budu rešeni i zadovoljeni, dok će za urgentne probleme i dalje moći da se svakodnevno obrate kancelarijama Službe Koordinacionog tela u Preševu i Bujanovcu.

Ovo je praksa koju Službe Koordinacinog tela primenjuje u radu već neko vreme, kako bi omogućila sugrađanima koji imaju potrebu da se sastanu i razgovaraju sa predstavnicima Službe Koordinacinog tela da to učine na efikasan način, bez nepotrebnog čekanja.

V.d. direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Nenad Mitrović, naveo je da će u slučaju njegovog odsustva sa građanima razgovarati njegovi saradnici.

Građanima je preporučio da svoje termine za razgovor u kancelarijama Službe Koordinaconog tela u Bujanovcu prethodno zakažu na broj telefona 017 / 854 – 601.

Izvor: Služba Koordinacionog tela