Arhiva vesti
                   

CDI PRIKUPLjA PORUKE PODRŠKE OBOLELIMA OD KORONA VIRUSA

29. Decembar 2020.

Vranje - Aktivisti Centra za društvene integracije (CDI) u Vranju su pozvali sve ljude dobre volje da se uključe u akciju podrške obolelima od korona virusa tako što će im uputiti reči ohrabrenja i podrške, kao i želje za brzo ozdravljenje.

„Podstaknite ih i obodrite jer psihička podrška i čilost duha je i te kako bitna za obolele. Pored materijalne pomoći koju prikupljamo, odštampaćemo i poruke ohrabrenja i želje za brz oporavak koje građani budu slali“, kaže se u saopštenju CDI.

Poruke podrške građani mogu da šalju na mejl adresu Poruke podrške građani mogu da šalju na mejl adresu pomocobolelimaodcovida19@gmail.com ili da ih  ostave na sledećim lokacijama: Pozorište „Bora Stanković“ Vranje, Galerija Narodnog muzeja, Galerija Narodnog univerziteta, Apoteka Vranje - na šetalištu, PS Fashion Vigo Vranje.

Pomenute aktivnosti se sprovode u okviru „Projekta za unapređenje okvira za davanje“, koji realizuje Koalicija za dobročinstvo, a  sprovodi Fondacija Ana i Vlade Divac uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Izvor: OK Radio i Koordinaciono telo

 

homescontents