Arhiva vesti
                   
8. Juli 2020.

KONKURS ZA FINANSIRANjE PROGRAMA OD JAVNOG INTERESA U OBLASTI ZAŠTITE POTROŠAČA ZA 2020. GODINU (ROK: 27. JUL 2020)

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija je objavilo konkurs za finansiranje programa od javnog interesa u oblasti zaštite potrošača za 2020. godinu.

8. Juli 2020.

OBJAVLjENA BROŠURA SA PRIMERIMA DOBRE PRAKSE U OBLASTI PRISTUPAČNOSTI

Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije je, u saradnji sa Zaštitnikom građana i Stalnom konferencijom gradova i opština, pripremio brošuru o Nagradi za doprinos razvoju svih oblika pristupačnosti u 2019. godini.

8. Juli 2020.

AKCIJA PRIKUPLjANjA POMOĆI KOVID BOLNICAMA: SVI SMO MI VRANjE

Bujanovac, Vranje  – Kako bi pomogli zdravstvenim radnicima i obolelima od korone iz Pčinjskog okruga, ljudi iz Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost pokrenuli su akciju prikupljanja sanitetske opreme i neophodnih potrepština za bolje funkcionisanje kovid bolnica i ambulanti u Vranju, u kojoj učestvuju i Bujanovačke.

8. Juli 2020.

BUJANOVČANIN ZBOG KORONE HITNO U NIŠ

Bujanovac -  Meštanin kleničkog kraja u opštini Bujanovac, star 36 godina, u utorak popodne je u ozbiljnom stanju  hitno prebačen u Klinički centar Niš zbog  pneumonije  najverovatnije izazvane korona virusom, saznaju Bujanovačke u bolnici u Vranju.

8. Juli 2020.

VLADA ŠVAJCARSKE SA 240.000 EVRA PODRŽAVA UNAPREĐENjE SOCIJALNE ZAŠTITE NA JUGU SRBIJE

Medveđa – Medveđa, Babušnica, Bela Palanka, Prokuplje i Surdulica su opštine u kojima će u narednih godinu dana biti realizovan projekat uspostavljanja efikasnog i održivog sistema socijalne zaštite na lokalnom nivou, u okviru programa Swiss PRO. Korisnici projekata će biti i stanovnici Blaca, Kuršumlije i Žitorađe.

7. Juli 2020.

KONKURS MINISTARSTVA ODBRANE ZA STUDENTE INŽENjERSTVA (ROK: 31. OKTOBAR 2020)

Ministarstvo odbrane je raspisalo konkurs za dodelu 34 studentske stipendije u ovoj školskoj godini za 14 studenata master i 20 studenata osnovnih studija.

 

7. Juli 2020.

ONLAJN RADIONICA O VRSTAMA RADNOG ANGAŽOVANjA (ROK: 14. JUL 2020)

Nova onlajn sesija Resurs centra će biti posvećena uvek aktuelnoj temi koja predstavlja izazov svim udruženjima – ljudskim resursima, sa posebnim osvrtom na vrste angažovanja u organizacijama civilnog društva (različite vrste ugovora). 

 

7. Juli 2020.

TRI NOVA SLUČAJA KORONE U BUJANOVCU, ČEKA SE JOŠ REZULTATA

Bujanovac - Nova tri slučaja infekcije korona virusom su registrovana u opštini Bujanovac, a čeka se na još tri rezultata, potvrdila je direktorka Doma zdravlja dr Lela Jovanović.

 

7. Juli 2020.

ODLOŽENO OTVARANjE „STREET WORKOUT PARK-A“U MEDVEĐI ZBOG KORONA VIRUSA

Medveđa - S obzirom na novonastalu situaciju oko kovid-19 infekcije, odluka Kriznog štaba  opštine Medveđa je da se do daljnjeg izbegavaju okupljanja većeg broja ljudi, pa smo primorani da za neko bolje vreme odložimo otvaranje „Street workout park-a“koje je bilo zakazano za 7. jul 2020 .godine, saopšteno je iz Kabineta predsednika opštine Medveđa.

 

7. Juli 2020.

OGRANIČENO OKUPLjANjE I RAD UGOSTITELjSKIH OBJEKATA U LESKOVCU I MEDVEĐI

Leskovac, Medveđa - Iako je nakon pogoršanja epidemiološke situacije na jugu Srbije Leskovac prvi doneo konkretne mere za sprečavanje širenja virusa korona, poput obaveznog nošenja maski u zatvorenom prostoru, Gradski štab za vanredne situacije doneo je nove. Ugostiteljski objekti će raditi do 23 časa, ograničeno je okupljenje, a maske su obavezne u javnom i taksi prevozu. Iste mere doneo je i nadležni Štab u opštini Medveđa.

 

  Следећа страна»