Arhiva vesti
                   
20. Januar 2020.

OVE GODINE DESET MERA PODSTICAJA ZA POČETAK BIZNISA

Svima sa preduzetničkom idejom ove godine je na raspolaganju više od deset mera državnih podsticaja za početak posla. Neke olakšice u prethodnom periodu bile su pilot-projekti koji su dali dobar rezultat. Premijerka  Ana Brnabić je na skupu "Startuj legalno 2020" poručila da su inovacije i zapošljavanje mladih prioritet.

20. Januar 2020.

FONDACIJA „NOVAK ĐOKOVIĆ" KROZ PROGRAM „ORIGINALNI LIDERI" POMAŽE DOMAĆE PRIVREDNIKE

Prvi put u Srbiji, društveni preduzetnici će imati priliku da učestvuju u intenzivnom programu stručne podrške „ Originalni lideri".

9. Januar 2020.

OMLADINSKI IZAZOV “GENERATION UNLIMITED” (ROK: 10. FEBRUAR 2020)

Omladinski izazov u okviru inicijative “Generation Unlimited” stiže u Srbiju! UNICEF poziva mlade da ponude rešenja kojima će pomoći unapređenje obrazovanja, zapošljivosti i građanskog aktivizma. Prijavite se ako imate ideje kako da pokrenete rešavanje problema u svojoj zajednici a nemate dovoljno sredstava da ih sprovedete u delo.

9. Januar 2020.

STIPENDIJE ZA STUDENTE SA ZAPADNOG BALKANA (ROK: 15. JANUAR 2020)

College of Europe (https://www.coleuropenatolin.eu/ ) je objavio konkurs za stipendije za nove studente u školskoj godini 2020/2021. Odlukom poljskog predsedavanja Berlinskim procesom, Ministarstvo spoljnih poslova Poljske dodeliće šest punih stipendija studentima sa zapadnog Balkana za kampus Natolin u Varšavi.

25. Decembar 2019.

POZIV ZA MEDIJE - 25.12.2019.

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da u četvrtak 26. decembra u 14 časova, medijski ispratite predstavu „Zajednički san“ koju deca iz Bujanovca izvode za štićenike Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Domu „Jovan Jovanović Zmaj“, (Braće Jerković 119).

23. Decembar 2019.

BUJANOVAC OD MINA ČISTILI JAPANCI I KOREJCI

Bujanovac – U Srbiji se ove godine realizovalo pet projekata Centra za razminiranje, od toga dva na razminiranju mina i tri na čišćenju kasetne municije, a među lokacijama su i područja opštine Bujanovac.

23. Decembar 2019.

MINIBASKETAŠI „PLAY 017“ OSVOJILI TURNIR U SKOPLjU

Bujanovac – Ekipa „Play 017“, sačinjena od dečaka rođenih 2008. i mlađi, osvojila je Novogodišnji mini basket turnir odigran u Skoplju.

18. Decembar 2019.

POZORIŠNA PREDSTAVA O BUJANOVCU ZA VREME VOŽNjE AUTOBUSOM

Bujanovac – Pozorišna predstava „Ne/Vidljivi Bujanovac“, beogradskog „Dah teatra“, deo je događaja Nevidljive mape Bujanovca koji su osmislili bujanovački srednjoškolci. Njihova ideja je turistička tura kroz Bujanovac, a posebnost izvođenja predstave je ta što izvedena u autobusu.

18. Decembar 2019.

STEFANOVIĆ I SPASOVSKI POTPISALI SPORAZUM O PRELAZU MIRATOVAC-LOJANE

Skoplje – Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović potpisao je u Skoplju sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Severne Makedonije, Oliverom Spasovskim, Sporazum o uspostavljanju zajedničkog Graničnog prelaza Miratovac-Lojane, kao i sporazume o saradnji u oblasti borbe protiv trgovine ljudima i krijumčarenja migranata.

18. Decembar 2019.

DECA IZ MEDVEĐE PONOVNI UČESNICI PREDSTOJEĆEG TAKMIČENjA „SRBIJA U RITMU EVROPE“

Medveđa – U kabinetu predsednika opštine Medveđa, Nebojše Arsića, potpisan je Ugovor o saradnji sa predstavnicima delegacije „Srbija u ritmu Evrope“.

«Претходна страна   Следећа страна»