Arhiva vesti
                   
11. Mart 2024.

ČESTITKA NENADA MITROVIĆA POVODOM RAMAZANA

“Povodom početka Ramazana, u ime Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa i svoje ime, izražavam najiskrenije čestitke svima koji slave. Neka ovaj sveti mesec bude vreme duhovne obnove, zajedništva i solidarnosti. Želim vam mirne i blagoslovene dane u molitvi, postu i zajedničkom slavlju.”

8. Mart 2024.

NAGRADNI KONKURS ZA PREDUZETNICE, BESPLATAN MARKETING I EDUKACIJA ZA 100 NAJBOLjIH

Javno preduzeće „Pošta Srbije” raspisalo je danas novi nagradni konkurs „100 uspešnih poslovnih žena” za podršku ženskom preduzetništvu i biznisima u vlasništvu žena. Za 100 najuspešnijih kandidata, kompanija će obezbediti besplatan oglasni prostor u poštama širom zemlje, kao i edukaciju o različitim temama iz oblasti poslovnog upravljanja i razvoja.

 

6. Mart 2024.

VEČE MUZIKE I POEZIJE U CRKVENOJ ŠKOLI POVODOM DANA ŽENA

Bujanovačko amatersko pozorište (BAP) organizovaće u četvrtak (7. marta) u bivšoj crkvenoj školi u centru g. Bujanovac.

 

6. Mart 2024.

HUMANITARNA ZABAVA U SELU KLENIKE 9. MARTA

Učenici i nastavnici Gimnazije „Sveti Sava“ u Bujanovcu nastavljaju svoju humanitarnu misiju „Mi to možemo“. Oni će organizovati zabavu u selu Klenike, sa koje će sav prihod od prodatih ulaznica biti usmeren u humanitarne svrhe.

 

5. Mart 2024.

POZIV MLADIMA DA SE PRIKLjUČE MINISTARSTVU INFORMISANjA I TELEKOMUNIKACIJA

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je otvorilo konkurs za mlade, studente završnih godina ili diplomirane mlade stručnjake, koji žele da se pridruže timu Ministarstva i rade na realizaciji različitih projekata u oblasti razvoja i primene veštačke inteligencije, informacione bezbednosti, biotehnologije, elektronske uprave, digitalne infrastrukture i medija.

 

5. Mart 2024.

TIKA DONIRALA AMBULANTNA VOZILA ZA BOSILEGRAD I BUJANOVAC

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Republike Srbije Aleksandar Martinović istakao je da će donacije opštinama Bosilegrad i Bujanovac omogućiti bržu, kvalitetniju i efikasniju žaštitu građanima, dok će inkubator u Kikindi poboljšati uslove lečenja za najmlađe stanovnike ovog grada.

 

4. Mart 2024.

PRIJAVE ZA „NAJDOMAĆINA 2024“

 

Najbolji poljoprivrednik Srbije biraće se i ove godine, a prijave za „Najdomaćina 2024“ počinju danas, 1. marta i trajaće sve do 30. septembra 2024. godine.

4. Mart 2024.

OTVORENI BALKAN: USPOSTAVLjENO JEDINSTVENO TRŽIŠTE RADA SRBIJE, MAKEDONIJE I ALBANIJE

Jedinstveno tržište rada Srbije, Albanije i Severne Makedonije zvanično je uspostavljeno, izjavio je u petak ministar finansija u Vladi Srbije Siniša Mali.

 

4. Mart 2024.

NA USLUZI SVIMA, NE SAMO SRBIMA: DAN OTVORENIH VRATA KOORDINACIONOG TELA ZA OPŠTINE PREŠEVO, BUJANOVAC I MEDVEĐA

Služba Koordinacionog tela Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, još lane, u septembru, započela je održavanja takozvanih Dana otvorenih vrata, koji su namenjeni za direktne susrete sa građanima, ne bi li im se pomoglo u rešavanju pojedinačnih, ali i problema zajednice.

 

4. Mart 2024.

KONAČNA RANG LISTA KORISNIKA SOCIJALNIH STANOVA

 

Na osnovu člana 90. Zakona o stanovanju i održavanju zgrada („Sl. Glasnik RS“, br 104/2016 i 9/2020 – dr.zakon), i na osnovu Javnog poziva za izbor korisnika socijalnog stanovanja u zaštićenim uslovima i paketa donatorske podrške u okviru projekta „Poboljšanje uslova života privremeno raseljenih Roma i drugih marginalizovanih grupa u Bujanovcu kroz socijalno stanovanje i mere aktivne inkluzije“ objavljen na veb prezentaciji opštine Bujanovac dana 13.02.2024.godine, Komisija za izbor korisnika socijalnih stanova, na sednici održanoj dana 28.02.2024.godine, utvrđuje i objavljuje: KONAČNU RANG LISTU korisnika socijalnih stanova.

«Претходна страна   Следећа страна»