Arhiva vesti
                   
21. Decembar 2023.

UREĐENjE BUJANOVAČKOG JEZERA U PLANU BUDžETA ZA 2024. GODINU

Uređenje Bujanovačkog jezera biće jedan od projekata koji će se realizovati novcem iz budžeta za 2024. godinu u vrednosti od dve milijarde dinara (17 miliona evra), koji su usvojili odbornici Opštinskog veća Bujanovac u sredu sa 24 glasa za, bez protiv i uzdržan.

21. Decembar 2023.

ZA KOMUNALAC, 36 MILIONA DINARA IZ BUDžETA, EVO ŠTA GRAĐANI DOBIJAJU ZA TAJ NOVAC

Opština Bujanovac nastaviće da finansira JP „Komunalac” sa 36 miliona dinara i naredne godine kroz poseban program. Veliki deo ovog novca - 10,7 miliona dinara - ići će za dug komunalnog preduzeća za struju, koji je godinama otplaćivan reprogramom.

20. Decembar 2023.

PREDSEDNIK NSA POZIVA GRAĐANE DA ŠALjU PREDLOGE ZA AKTIVNOSTI OVE INSTITUCIJE TOKOM 2024.

Predsednik Nacionalnog saveta Albanaca (NSA) Nevzad Lutviu pozvao je sunarodnike da šalju predloge, ideje i sugestije za aktivnosti ove institucija tokom 2024. godine.

15. Decembar 2023.

VLADA USVOJILA UREDBU O POMOĆI NEDOVOLjNO RAZVIJENIM OPŠTINAMA

Vlada Srbije usvojila je Uredbu o utvrđivanju Programa podrške unapređenju razvoja izrazito nedovoljno razvijenih opština (jedinice lokalne samouprave iz četvrte grupe) za 2024. godinu, čiji je stepen razvijenosti ispod 60 odsto od republičkog proseka.

14. Decembar 2023.

NENAD MITROVIĆ POSETIO SELO LETOVICA U OPŠTINI BUJANOVAC

V.d. direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Nenad Mitrović, posetio je selo Letovica u opštini Bujanovac. 

14. Decembar 2023.

DODELA UČENIČKIH STIPENDIJA U OPŠTINI PREŠEVO

V.d. direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Nenad Mitrović dodelio je ugovore o stipendijama za srednjoškolce iz opštine Preševo.

14. Decembar 2023.

SLUŽBA KOORDINACIONOG TELA OBEZBEDILA SPORTSKU OPREMU KOŠARKAŠKOM KLUBU „PLAY 017“

V.d. direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Nenad Mitrović, posetio je košarkaški klub „PLAY 017“ iz Bujanovca u cilju podrške razvoju sporta i mladih talenata.

14. Decembar 2023.

SIJARINSKA BANjA – “DRAGULj MEĐU BRDIMA”

Sijarinska Banja – „Dragulj među brdima“ nalazi se u jugoistočnoj Srbiji, u Jablaničkom okrugu na 520 metara nadmorske visine. Udaljena je 340 kilometara od Beograda, 90 kilometara od Niša i 50 kilometara od Leskovca.

13. Decembar 2023.

NENAD MITROVIĆ POSETIO SELO SVINjIŠTE U OPŠTINI PREŠEVO

V.d. direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Nenad Mitrović, posetio je danas selo Svinjište u opštini Preševo. 

11. Decembar 2023.

OBILAZAK PRIHVATNOG CENTRA ZA PORODICE I DECU MIGRANTE U BUJANOVCU

Komesarka za izbeglice i migracije Republike Srbije Nataša Stanisavljević i v.d. direktora Službe Kordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Nenad Mitrović, obišli su zajedno...

«Претходна страна   Следећа страна»