Arhiva vesti
                   
11. Decembar 2023.

MLADI JUGA SRBIJE RUŠE STEREOTIPE

Četvorodnevni skup na temu „Razgovori između mladih u južnoj Srbiji“, u organizaciji Misije OEBS-a u Srbiji, održan je u Bujanovcu.

8. Decembar 2023.

PREVENTIVNI PREGLEDI U DOMU ZDRAVLjA - BUJANOVAC

U Domu zdravlja Bujanovac građani će i predstojećeg vikenda moći da obave određene preventivne preglede.

8. Decembar 2023.

STARI INSTRUMENTI – ČUVARI KULTURNO-ISTORIJSKOG NASLEĐA

Deca vrtića „Naša radost“ u Bujanovcu, dve starije grupe predškolaca, danas su imala priliku da vide i čuju sve o starim tradicionalnim instrumentima, ali i da ih sami isprobaju i odsviraju numeru koju znaju.

8. Decembar 2023.

OBEZBEĐENO PARNO GREJANjE ZA DECU U SELU SPANČEVAC

Služba Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa obezbedila je predškolskoj grupi u selu Spančevac jednokratnu pomoć za popravku centralnog grejanja i povezivanja ove pripremne grupe na mrežu parnog grejanja.

6. Decembar 2023.

MINISTAR ALEKSANDAR MARTINOVIĆ I NENAD MITROVIĆ DODELILI STIPENDIJAMA SREDNjOŠKOLCIMA U MEDVEĐI

Ministar državne uprave i lokalne samouprave i predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa dr Aleksandar Martinović i v.d. direktora... 

6. Decembar 2023.

POČINjU „VREDNE RUKE”: SPECIJALITETI SRPSKE I ALBANSKE KUHINjE

Tradicionalna manifestacija „Vredne ruke”, koja se u Bujanovcu održava više od dvadeset godina, zakazana je za četvrtak i petak (7. i 8. decembar) u Centru za kulturu „Vuk Karadžić” sa početkom u 18 časova.

6. Decembar 2023.

PREDSTAVNICI SPORTSKOG SAVEZA SRBIJE SUTRA U BUJANOVCU

Generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković posetiće sutra Bujanovac na poziv generalnog sekretara Sportskog saveza opštine Bujanovac Dragana Milića.

6. Decembar 2023.

PRELIMINARNA RANG LISTA UČENIKA SREDNjIH ŠKOLA IZ OPŠTINE BUJANOVAC KOJI SU DOBILI STIPENDIJU IZ SREDSTAVA KOORDINACIONOG TELA ZA ŠKOLSKU 2023/2024 GODINU

Komisija za vrednovanje aplikacije objavila preliminarnu rang listu učenika srednjih škola koji su dobili stipendije iz sredstva Koordinacionog tela za školsku 2023/2024 godinu.

1. Decembar 2023.

PREŠEVO DOBIJA MUZEJ

Preševo će uskoro u ovom gradu imati muzej kulturnog i nacionalnog nasleđa Albanaca, najavio je predsednik opštine Šćiprim Arifi.

1. Decembar 2023.

PRIMENA STUDENTSKIH KARTICA POČINjE DANAS

Primena studentskih kartica počinje danas, a za njih se prema poslednjim podacima prijavilo oko 90.000 studenata, a njih više od 6.000 je preuzelo svoje kartice.

«Претходна страна   Следећа страна»