Arhiva vesti
                   
18. Maj 2023.

IKONIJI IZ VRANjA JE POTREBNA NAŠA POMOĆ

Bujanovac – Beograd  – Ikonija Janjić ne može da sedi, puzi, ne prepoznaje majku i hitno joj je potrebna pomoć svih nas.

 

18. Maj 2023.

RENOVIRANjE BUJANOVAČKE BANjE

Bujanovac – Beograd  – U lečilištu u  Banji rekonstruisan je i adaptiran terapijski deo pred početak ove sezone, a u planu je  dalja rekonstrukcija smeštajnog objekta, najavio je direktor turizma i ugostiteljstva u Banji Nenad Mitrović.

 

17. Maj 2023.

LEKARI BUJANOVAČKOG DOMA ZDRAVLjA U PETAK U NESALCU

Bujanovac – Beograd  – Lekarska ekipa  Doma zdravlja  obavljaće preventivne sistematske preglede u zdravstvenoj ambulanti u selu Nesalce u petak (19. maj) od 10 do 13 časova.

16. Maj 2023.

HUMANITARNI TURNIR U MALOM FUDBALU ZA POMOĆ TEODORI

Bujanovac – Beograd  – Tradicionalni turnir u malom fudbalu „Jova Kica“ u Gornjem Vrtogošu ove godine imaće humanitarni karakter jer će se sakupljati novac za lečenje  Teodore Stajić iz ovog sela kojoj je neophodan tretman matičnim ćelijama u Turskoj i košta 60.000 evra.

 

15. Maj 2023.

Konkurs za dodelu sredstava za subvencije privrednim subjektima u privatnom vlasništvu u 2023. godini u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa

Na osnovu Zaključka Vlade Republike Srbije o prihvatanju Programa mera o rasporedu i korišćenju sredstava za subvencije privrednim subjektima u privatnom vlasništvu u 2023. godini u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa...

15. Maj 2023.

NEDA I LENA IZ BUJANOVCA ZABLISTALE NA TAKMIČENjU MLADIH PIJANISTA

Bujanovac – Beograd  – Neda Stojanović i Lena Tasić, učenice  Muzičke škole nagrađene su na 25. Međunarodnom takmičenju mladih pijanista održanom 14. maja u Vranju.

 

12. Maj 2023.

PRIZNANjA ZA MEDICINSKE SESTRE I UČENICE

Bujanovac – Beograd  – Domaćin svečanosti povodom Međunarodnog dana sestrinstva, koji se obeležava 12. maja, ove godine bio je Dom zdravlja. Veliki broj medicinskih sestara i članova Udruženja zdravstvenih radnika Pčinjskog okruga okupio se danas na dodeli priznanja i zahvalnica najboljima među njima.

 

11. Maj 2023.

NOVI USPESI MUZIČKE ŠKOLE

Bujanovac – Beograd  – Orkestar Muzičke škole osvojio je prvu nagradu na 66. Festivalu muzičkih i baletskih škola Srbije u Bačkoj Palanci. Pored toga, u kategoriji solista Sofija Nakić i Aleksa Pešić osvojili su prve nagrade, dok su Mateja Trajković i Emilija Trajković osvojili drugu, odnosno treću nagradu.  

11. Maj 2023.

VOJNI LEKARI U BUJANOVAČKIM SELIMA

Bujanovac – Beograd  – Lekari Vojske Srbije ove nedelje su realizovali akciju pružanja medicinske pomoći meštanima sela u okolini Bujanovca, Bosilegrada, Sjenice i Beočina, kojima je otežan pristup sistemu zdravstvene zaštite.  

10. Maj 2023.

MINI BASKET FESTIVAL U BUJANOVCU - 10.05.2023.

Bujanovac – Beograd  – Međunarodni mini basket festival „Sačuvajmo decu“, će se u organizaciji OKK Plej 017  održati 13. i 14. maja u Sportskom centru „Mladost“.

 

«Претходна страна   Следећа страна»