Arhiva vesti
                   
30. Maj 2023.

OTVOREN KONKURS ZA PREDUZETNIKE

Bujanovac – Beograd  – Opština Bujanovac otvorila je konkurs za subvencionisanje lokalnih firmi preko kojeg će biti raspodeljeno 20 miliona dinara. Konkurs je otvoren do 13. juna.

29. Maj 2023.

AKCIJA DOBROVOLjNOG DAVANjA KRVI U UTORAK

Bujanovac – Beograd  – Crveni krst Bujanovac u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša organizovaće akciju dobrovoljnog davanja krvi 30. maja u Domu kulture.

 

29. Maj 2023.

ODBLOKIRAN PUT IZMEĐU BUJANOVAČKIH SELA

Bujanovac – Beograd  – Put koji spaja sela Muhovac i Zarbince u bujanovačkoj opštini odblokiran je tokom vikenda nakon intervencije nadležnih službi.

 

25. Maj 2023.

SREDNjA ŠKOLA „SVETI SAVA“ SE PREDSTAVILA OSNOVCIMA

Bujanovac – Beograd  – Učenici osmog razreda osnovnih škola iz Levosoja, Klenika, Žbevca, Vrtogoša i Bujanovca imali su priliku da na Dan otvorenih vrata Srednje škole „Sveti Sava“...

25. Maj 2023.

Poseta predsedavajućeg OEBS-a

Beograd  – Predsedavajući Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju  Bujar Osmani, ministar spoljnih poslova Severne Makedonije, održao je sastanak  sa predstavnicima državnih organa i Nacionalnog saveta makedonske nacionalne manjine.

23. Maj 2023.

BUJANOVAČKI VRTIĆ ZAPOŠLjAVA 10 RADNIKA

Bujanovac – Beograd  – U  vrtiću će  biti zaposleno 10 radnika na neodređeno vreme. Šest radnica će uskoro početi da radi, jer je konkurs već sproveden, a do kraja godine će biti primljeno još četvoro.

 

22. Maj 2023.

INVESTICIJE U MEDVEĐI (22.05.2023.)

Medveđa – Beograd  – Predsednik opštine Dragan Kulić i vlasnik firme „Rumaplast“ Marjan Đorđević potpisali su ugovor o zakupu nekadašnje fabrike špriceva u Gazdaru, na period od 20 godina.

 

19. Maj 2023.

PROŠIRUJE SE GRANIČNI PRELAZ PREŠEVO

Preševo – Beograd  – Radovi na poboljšanju saobraćajnog pristupa na Graničnom prelazu Preševo-Tabanovce i proširenje saobraćajnica sa srpske i makedonske strane biće gotovi pre početka leta.

19. Maj 2023.

OTVOREN KONKURS ZA MEDIJE

Bujanovac – Beograd  – Opština je  otvorila u četvrtak  konkurs za sufinansiranje medijskih projekata u 2023. godini. Za medije je budžetom predviđeno 5,5 miliona dinara.

19. Maj 2023.

SVEČANOST POVODOM DANA OPŠTINE MEDVEĐA

Medveđa - Beograd – Danas se održava svečanost povodom obeležavanja 20. maja - Dana opštine Medveđa. Na sutrašnji dan pre 79 godina je formirana Prva srpska divizija u Gajtanu, nakon čega je Gornja Jablanica oslobođena od okupatora u Drugom svetskom ratu.

  Следећа страна»