Arhiva vesti
                   
6. Septembar 2022.

U ŠKOLI „SVETI SAVA“ 30 UČENIKA MANjE U PRVOM RAZREDU

Bujanovac – Beograd -  U Srednjoj školi “Sveti Sava” u Bujanovcu ove školske godine u upisano je 70 učenika u prvi razred što je za 30 manje u odnosu na prošlu godinu.

5. Septembar 2022.

„SRPSKI ŠTIT“ U BAZI JUG KOD BUJANOVCA (05.09.2022.)

Bujanovac  - Beograd  - U bazi „Jug“ i na poligonu „Borovac“ kod Bujanovca realizovana je taktička vežba pod nazivom „Srpski štit“, u okviru priprema pešadijske čete Vojske Srbije za učešće u mirovnoj operaciji Ujedinjenih nacija u Libanu.

5. Septembar 2022.

U ŠKOLI „SEZAI SUROI“ ZADOVOLjNI UPISOM

Bujanovac – Beograd -  U bujanovačkoj Srednjoj školi “Sezai Suroi”, u kojoj se nastava odvija na albanskom jeziku, ove školske godine upisano je devet učenika više nego prošle godine.

2. Septembar 2022.

ZAŠTITITE DECU OD NASILjA U ŠKOLAMA

Bujanovac – Beograd -  Inicijativa „Ne posmatraj. Reaguj” zatražila je od osnovnih i srednjih škola da na početku nove školske godine upoznaju učenice i učenike sa Posebnim protokolom za zaštitu dece od nasilja.

2. Septembar 2022.

NACIONALNI SAVET ALBANACA: BESPLATNI UDžBENICI NA ALBANSKOM ZA 4.000 OSNOVACA

Bujanovac – Beograd -  Naconalni savet Albanaca  u Srbiji podeliće svim učenicima osnovnih škola u Bujanovcu, Preševu i Medveđi u kojima se nastava odvija na albanskom jeziku besplatne komplete udžbenika.

1. Septembar 2022.

SLUŽBA KOORDINACIONOG TELA 11 GODINA OPREMA PRVAKE IZ BUJANOVCA, PREŠEVA I MEDVEĐE

Bujanovac - Vršilac dužnosti direktorke Službe Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Danijela Nenadić, dodelila je u Bujanovačkim školama besplatan školski pribor i rančeve đacima prvacima.

«Претходна страна