Arhiva vesti
                   
13. Septembar 2022.

RADOVI NA “BRANKOVOJ” ŠKOLI BEZ ZASTOJA - DIREKTOR OČEKUJE ZAVRŠETAK DO KRAJA GODINE

Bujanovac – Beograd -  Radovi u OŠ „Branko Radičević“ u Bujanovcu, koja se kompletno rekonstruiše od početka godine, obavljaju se svakodnevno i nema nikakvih zastoja. Radi se o ogromnom projektu kompletne rekonstrukcije vredne više od 200 miliona dinara.

12. Septembar 2022.

NA SAJMU TURIZMA U NIŠU VELIKO INTERESOVANjE ZA PROHOR, KALE I BANjU

Bujanovac, 9. septembar 2022. – Turistička organizacija Bujanovac jedna je od preko 60 izlagača iz zemlje i regiona koje su se predstavile na 23. Međunarodnom sajmu turizma koji je održan  u Nišu.

12. Septembar 2022.

VAUČERI NAPUNILI BUJANOVAČKU BANjU

Bujanovac – Beogtrad -  Bujanovačka banja puna je gostiju iz cele Srbije već više od mesec dana. Ovakva popunjenost smeštajnih kapaciteta lečilišta nije zabeležena poslednjih 20 godina, kažu u Banji.

12. Septembar 2022.

KONAČNA LISTA PREDUZETNIKA KOJI DOBIJAJU NOVAC OD OPŠTINE BUJANOVAC

Bujanovac – Beograd -  Konačna lista bujanovačkih preduzetnika koji će biti subvencionisani od Opštine sa ukupno 24 miliona dinara objavljena je u petak.

9. Septembar 2022.

ŠTEDNjA STRUJE U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd - Javna rasveta na ulicama mora biti smanjena za 33 odsto, svetleće reklame da rade najviše 4 sata dnevno, temperatura u radnim prostorijama do 20 stepeni i svi uređaji da se gase po završetku radnog vremena – neke su od mera štednje električne i toplotne energije...

9. Septembar 2022.

ARIFI: GRAĐANIMA NUDIMO NOVAC ZA ENERGETSKU EFIKASNOST ALI NEŠTO MORAJU I ONI DA PLATE

Bujanovac – Beograd - Pomeranje roka za prijavu građana za subvencije za zamenu stolarije, postavljanje izolacije, ugradnju kotlova, solarnih panela po svemu sudeći daje rezultate, jer se, po najnovijim informacijama, za poboljšanje energetske efikasnosti do sada prijavilo više od 70 meštana opštine Bujanovac.

8. Septembar 2022.

DAN OSLOBOĐENjA BUJANOVCA

Bujanovac – Beograd - Polaganjem venaca i cveća na spomenik žrtvama fašističkog terora u gradskom parku, skojevcima Aleksandru Stankoviću, Josifu Janjiću i Stojanu Vasiljeviću,  obeležena je 78. godišnjica oslobođenja Bujanovca u Drugom svetskom ratu.

8. Septembar 2022.

POSTAVLjA SE OGRADA NA MOSTU KOD BOŽINjEVCA

Bujanovac – Beograd - Radovi na postavljanju zaštitne ograde na mostu koji spaja sela Levosoje i Božinjevac počeli su i biće završeni do kraja nedelje, poručuju iz Mesne zajednice Levosoje.

8. Septembar 2022.

DEMINERI UKLANjANjU MINE KOD KONČULjA I BRESIĆA

Bujanovac – Beograd -  U atarima sela Dobrosin, Končulj i Bresić u bujanovačkoj opštini u toku je velika akcija uklanjanja mina, bombi i ostalih ubojnih sredstava. Na čišćenju teritorije angažovano je više od 50 deminera iz Republike Srpske.

6. Septembar 2022.

IZBORI ZA ČLANOVE NACIONALNOG SAVETA ALBANACA U NOVEMBRU

Bujanovac -  Beograd - Izbori za članove Nacionalnog saveta Albanaca u Srbiji biće održani 13. novembra.

«Претходна страна   Следећа страна»