Arhiva vesti
                   
22. Septembar 2022.

PREDUZETNICI POTPISALI UGOVORE O SUBVENCIJAMA SA OPŠTINOM BUJANOVAC

Bujanovac  - Beograd -   Prema informacijama iz Opštine Bujanovac, sa dobitnicima subvencija ugovori su potpisani danas u skupštinskoj sali.

22. Septembar 2022.

ĐACI IZ „SVETOG SAVE“ I „SEZAI SUROI“ NA DAN MIRA: DA ŽIVIMO ZAJEDNO

Bujanovac – Beograd - Učenici bujanovačkih srednjih škola “Sveti Sava” i “Sezai Suroi”, Dan mira obeležili su na gradskom trgu puštanjem belih balona i golubova kao simbol mira.

21. Septembar 2022.

ZA BUJANOVAČKE ROME 1.500 – 2.500 EVRA ZA POKRETANjE POSLA

Bujanovac – Beograd -  Romi, povratnici po readmisiji i pripadnici ostalih teže zapošljivih grupa koji žive na teritoriji opštine Bujanovac mogu da konkurišu za deset ekonomskih grantova u iznosu od 1.500 do 2.000 evra.

21. Septembar 2022.

ODREĐENO 89 POPISAVAČA ZA BUJANOVAC

Bujanovac – Beograd - Republički zavod za statistiku objavio je konačan spisak izabranih popisivača koji će raditi na popisu stanovništva u Srbiji tokom oktobra. Na spisku je 89 popisivača iz Bujanovca, od 108 koji su bili pozvani na obuku.

21. Septembar 2022.

NOVE MEDALjE ZA BUJANOVAČKI KARATE

Bujanovac – Beograd - Mladi karatisti iz bujanovačkog OKK BSK osvojili su tri medalje na Međunarodnom karate turniru u Crnoj Travi.

20. Septembar 2022.

POČETAK GREJNE SEZONE U BUJANOVCU NA VREME - POSKUPLjENjE IZVESNO

Bujanovac – Beograd - U Bujanovcu neće biti odlaganja početka grejne sezone, ali iz JP “Komunalac” poručuju do će do kraja godine grejanje poskupeti.

20. Septembar 2022.

DELEGACIJA JUGA SRBIJE U ČEŠKOJ: BRIGA O UGROŽENIMA JE BRIGA SVIH NAS

Bujanovac – Beograd - Za pomoć ljudima u sredini u kojoj živimo nekada je zaista dovoljna dobra volja i praktična ideja – ovo bi mogao da bude zaključak prošlonedeljne studijske posete savetodavnih tela sa juga Srbije Češkoj, odnosno institucijama i organizacijama koje se bave socijalnom zaštitom na različitim nivoima.

19. Septembar 2022.

POZIV NA KONKURS„MOJA PRVA PLATA“ OD 3. OKTOBRA

Bujanovac – Beograd -  Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) otvorila je javni poziv za zapošljavanje mladih „Moja prva plata“ koji podrazumeva obuku mladih za samostalno nalaženje posla ali i razvoj poslodavaca. Pravo na prijavu imaju mladi starosti do 30 godina.

19. Septembar 2022.

ARIFI I KAMBERI POZIVAJU ALBANCE NA POPIS

Bujanovac – Beograd -  Demokratska partija (DP) predsednika opštine Bujanovac, Nagipa Arifija i Partija za demokratsko delovanje (PDD) bujanovačkog poslanika Narodnoj skupštini Republike Srbije, Šaipa Kamberija, pozivaju Albance iz Bujanovca, Preševa i Medveđe...

14. Septembar 2022.

POČINjE REKONSTRUKCIJA VIŠE ULICA U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd - Rekonstrukcija više ulica u Bujanovcu, među kojima su i ulice Petra Drapšina i Stepe Stepanovića, počeće za nekoliko dana, potvrđeno je u Opštini Bujanovac.

«Претходна страна   Следећа страна»