Arhiva vesti
                   
6. Oktobar 2022.

ZA ROME IZ ŠKOLE „SVETI SAVA“ BESPLATNI UDžBENICI

Bujanovac – Beograd -  Udruženje „Romski san“ obezbedilo je za Rome, učenike bujanovačke Srednje škole „Sveti Sava“ u Bujanovcu, 57 kompleta knjiga.

6. Oktobar 2022.

ARIFI: DECA SU NAŠ NAJVEĆI ADUT

Bujanovac – Beograd -  Predsednik opštine Bujanovac, Nagip Arifi, ugostio u svom kabinetu decu iz vrtića “Naša radost”, u okviru obeležavanja Dečije nedelje.

6. Oktobar 2022.

DEČIJA NEDELjA U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd - Mališani iz vrtića „Naša radost“ i odeljenja ove ustanove u školi “Naim Frašeri” u Bujanovcu drugog dana obeležavanja Dečije nedelje posetili su sa svojim vaspitačicama gradsku biblioteku “14. novembar”, dok su predškolci dečijeg vrtića pri bujanovačkoj OŠ “Branko Radičević” učili o prijateljstvu i solidarnosti od svojih starijih drugara iz škole.

5. Oktobar 2022.

SEĆANjE NA PROF. DR ZORANA STANKOVIĆA

Beograd – Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Zoran Stanković, preminuo je na današnji dan 2021.godine od posledica Korona virusa.

4. Oktobar 2022.

NASTAVLjENO ASFALTIRANjE ULICA U KOJIMA ŽIVE ROMI

Bujanovac – Beograd -  U bujanovačkom naselju u kojem žive Romi u ponedeljak je počelo asfaltiranje ulice Šabana Bajramovića.

4. Oktobar 2022.

PREDSEDNIK PREŠEVA U GLOBALNOM PARLAMENTU GRADONAČELNIKA

Bujanovac – Beograd - Predsednik opštine Preševo Šćiprim Arifi postao je član Globalnog parlamenta gradonačelnika, što će,kako kaže iskoristi da se glas Preševljana čuje svuda u svetu”.

4. Oktobar 2022.

BUJANOVAČKU VISOKU ŠKOLU ZA VASPITAČE UPISALO 58 NOVIH STUDENATA

Bujanovac – Beograd - Visoku školu za vaspitače u Bujanovcu do sada je upisalo 58 novih studenata. Školska 2022./2023. godina počela je danas, a brucošima su na svečanosti u Domu kulture podeljeni indeksi.

«Претходна страна