Arhiva vesti
                   
7. Juli 2021.

MITROVIĆ: INVESTITOR IZ ČEŠKE ZAINTERESOVAN ZA BUJANOVAČKU BANjU

Bujanovac – Beograd -  Za Bujanovačku banju su zainteresovani investitori iz Češke, kaže narodni poslanik iz Bujanovca Nenad Mitrović. On je  rekao da su Česi već razgovarali sa predstavnicima vlade koji se bave procesom privatizacije.

7. Juli 2021.

POLjOPRIVREDNICIMA OD OPŠTINE BUJANOVAC 6,5 MILIONA, NAJVIŠE NOVCA STOČARIMA IZ TRNOVCA

Bujanovac - Beograd - Podsticajna sredstva u ukupnom iznosu od 6,5 miliona dinara ove godine će od Opštine Bujanovac dobiti 64 poljoprivrednika, a najveći deo novca, 2,75 miliona dinara, odnosno 42 odsto, dobili su stočari iz Velikog Trnovca za nabavku kvalitetnih priplodnih grla.

5. Juli 2021.

SVI UČENICI U MEDVEĐI DOBIJAJU BESPLATNE KARTE ZA BAZEN U SIJARINSKOJ BANjI

Medveđa – Beograd - Đak generacije medveđanskih srednjih škola Bogdan Popović dobio je iz Opštinskog fonda "Milica Veličković" 30.000 dinara, dok je Lazaru Simiću za odličan uspeh tokom osmogodišnjeg školovanja uručena nagrada od 20.000 dinara.

5. Juli 2021.

GUŽVE NA PREŠEVU I GRADINI - ČEKA SE I DO 4 SATA NA IZLAZU IZ ZEMLjE

Preševo – Beograd - Veliki broj putnika primetan je na graničnim prelazima prvog julskog vikenda, pa su na Graničnom prelazu Preševo najveće gužve na ulazu u zemlju, gde se čeka i po sat i po vremena. Gora je situacija na terminalu Gradina ka Bugarskoj, gde je zadržavanje i po 4 sata.

1. Juli 2021.

OPŠTINA BUJANOVAC UVODI RESTRIKCIJE VODE

Bujanovac – Beograd - Opštinske vlasti donele su danas Plan restrikcija pijaće vode za letnji period, koji je najavljivan kao spasonosno rešenje za trenutnu katastrofalnu situaciju sa vodosnabdevanjem.

1. Juli 2021.

ODLIČNA POSEĆENOST SIJARINSKE BANjE

Medveđa – Beograd - Očuvana priroda, lekovitost izvora i povoljne cene - razlog su velike posećenosti Sijarinske Banje, udaljene desetak kilometara od Medveđe.

1. Juli 2021.

OŠ “B. RADIČEVIĆ DOBIJA OPREMLjEN KABINET ZA FRANCUSKI JEZIK

Bujanovac – Beograd - Zaslugom nastavnice francuskog jezika Maje Antić Jovanov, Osnovna škola “Branko Radičević” u Bujanovcu dobiće kompletno opremljen kabinet za francuski jezik od sredstava prikupljenih na osnovu odlaganja krivičnog gonjenja – oportuniteta.

«Претходна страна