Arhiva vesti
                   
21. Maj 2021.

MEDVEĐA OBELEŽILA DAN OPŠTINE

Medveđa – Beograd -  20. maja 1944. godine formirana je Prva srpska divizija u Gajtanu, nakon čega je Gornja Jablanica osobođena od okupatora u Drugom svetskom ratu. Ovaj dan obeležava se kao Dan opštine Medveđa...

13. Maj 2021.

KOD PREŠEVA PRVI PUT UOČEN DUGOREPI SVRAČAK - NOVA VRSTA PTICE U SRBIJI

Preševo – Beograd - Novu vrstu ptice, po prvi put viđenu u Srbiji - dugorepog svračka, zabeležili su ornitolozi na teritoriji opštine Preševo, u blizini granice sa Severnom Makedonijom gde je fotografisan gnezdeći par ove malobrojne vrste ptica.

13. Maj 2021.

ČESTITKA ZA RAMAZANSKI BAJRAM PREDSEDNIKA KOORDINACIONOG TELA

Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa čestitao je praznik svim građanima  islamske veroispovesti  iz opština Preševo, Bujanovac i Medveđa.

12. Maj 2021.

ARDITA SINANI NOVA PREDSEDNICA OPŠTINE PREŠEVO

Preševo – Beograd - Predsednica odbora PDD-a u Preševu, Ardita Sinani je novoizabrana predsednica ove opštine.

12. Maj 2021.

RASPISAN KONKURS ZA OBUKU VATROGASACA - NA JUGU POSAO ZA 49 KANDIDATA

Beograd - Konkurs za osnovnu obuku za zainteresovane mladiće i devojke starosti od 19 do 30 godina za posao vatrogasca-spasioca raspisalo je Ministarstvo unutrašnjih poslova, a priliku za posao u vatrogasnim jedinicama dobiće i 49 kandidata sa juga Srbije. Rok za prijavu je 25. maj.

8. Maj 2021.

BUJANOVAC DOBIJA 7 MILIONA DINARA ZA UPRAVLjANjE OTPADOM

Bujanovac – Beograd - Opština Bujanovac će dobiti 8,2 miliona dinara od Ministarstva  za razvoj nedovoljno razvijenoh opština, čiji je ministar Novica Tončev.

«Претходна страна