Arhiva vesti
                   
27. Maj 2021.

DR MENDEREZ ALIU: ULTRAZVUK DOJKE OD SADA I U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd -  Ultrazvučni pregled dojke od sada će se raditi i u Domu zdravlja Bujanovac, pošto je dr Menderez Aliu prošao obuku za rukovanje aparatom koji se već nalazi u Domu zdravlja.

27. Maj 2021.

OPŠTINA MEDVEĐA UKINULA VANREDNU SITUACIJU

Medveđa – Beograd - Na predlog leskovačkog Zavoda za javno zdravlje, usled smirivanja epidemiološke situacije, nakon skoro šest meseci ukinuta je vanredna situacija u opštini Medveđa. Jedan od razloga za ovakvu odluku, prema rečima predsednika Opštine Nebojše Arsića, je i to što ta opština ima najveći broj vakcinisanih u okrugu.

27. Maj 2021.

POČINjE STRUČNA PRAKSA ZA 107 NEZAPOSLENIH

Bujanovac – Beograd -  Opština Bujanovac će finansirati stručnu praksu  za 107 nezaposlenih u 21 javnoj ustanovi, preduzećima i školama, navodi se u odluci objavljenoj u sredu.

26. Maj 2021.

LITERARNI KONKURS ZA MLADE „PRIČAJ MI O SVOM KRAJU…“

Bujanovac – Preševo - Beograd - Građanske inicijative raspisuju literarni konkurs za kratku priču “Pričaj mi o svom kraju…” koju će pisati mladi o Vranju, Lebanu, Bujanovcu i Preševu.

26. Maj 2021.

KUĆA SOLIDARNOSTI U PARKU: UZMI KOLIKO TI TREBA, DONESI ŠTA MOŽEŠ

Bujanovac  - Beograd -  U gradskom parku u Bujanovcu, uz podršku Građanskih inicijativa i saradnji sa mladima, osnovana je „Kuća solidarnosti“, mesto na kome ljudi u nevolji mogu dobiti hranu.

26. Maj 2021.

PRODUŽEN ROK ZA PRIJAVU POLjOPRIVREDNIKA ZA SUBVENCIJE

Bujanovac – Beograd -  Rok za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na opštinske subvencije za poljoprivrednike produžen je, kako kažu u Opštini Bujanovac, do utroška sredstava ili najkasnije 11. juna. Prvobitni rok za prijavu bio je 20. maj.

26. Maj 2021.

BUJANOVAC DOBIJA ČISTILICU ULICA VREDNU 7 MILIONA DINARA

Bujanovac – Beograd - Ugovor o dodeli bespovratne pomoći od 8,2 miliona dinara koje će Opština Bujanovac dobiti od Ministarstva za razvoj nedovoljno razvijenih opština, čiji je ministar Novica Tončev, biće potpisan 26.maja 2021.godine u Beogradu.

21. Maj 2021.

U KLINOVCU OTKRIVEN LITIJUM, SLEDE ISKOPAVANjA

Bujanovac – Beograd - Rezultati uzorkovanja stena iz “Vranjskog basena”, u neposrednoj blizini bujanovačkog sela Klinovac, pokazuju “povišenu koncentraciju litijuma i vrednosti bora”, zbog čega kompanija Jadar Lithium, koja poseduje licencu za geološka istraživanja rude na ovoj i još osam lokacija u Srbiji...

21. Maj 2021.

REKONSTRUKCIJA ULICA OKO PARKA U BUJANOVCU POČINjE JUNA, ZA TROTOAR SE ČEKA TESTIRANjE PLOČICA

Bujanovac – Beograd -  Za popločavanje trotoara duž glavne ulice u Bujanovcu od gradskog parka do Doma zdravlja, čeka se na proizvodnju pločica i njihovo testiranje, kažu u nadležnom opštinskom Odeljenju za investicije i razvoj.

21. Maj 2021.

U VRTIĆU POČEO UPIS PREDŠKOLACA

Bujanovac – Beograd -  Upis dece u pripremni predškolski program počeo je  20. maja, i trajaće do 20. juna, saopšteno je iz Predškolske ustanove “Naša radost“ u Bujanovcu.

  Следећа страна»