Arhiva vesti
                   
27. Mart 2020.

INTERVJU PROF. DR ZORANA STANKOVIĆA ZA DNEVNE NOVINE KURIR

Beograd – Kako zaista korona ubija, odnosno šta to tačno uradi u organizmu, teško je precizno reći jer je odluka Svetske zdravstvene organizacije da se ne radi obdukcija preminulih ukoliko je uzrok smrti koronavirus, već da se rade posebna testiranja.

26. Mart 2020.

COVID-19: KONTAKT CENTAR, PREPORUKE I SAVETI ZA STARIJE

Usled širenja koronavirusa na teritoriji Republike Srbije i mera kojima je ograničeno kretanje građana i građanki starijih od 65 godina kao posebno osetljive grupe, Vlada Republike Srbije i druge institucije i organizacije pružaju pomoć starijima i donose preporuke i savete...

26. Mart 2020.

AKCIJA DOBROVOLjNOG DAVANjA KRVI U BUJANOVCU

Bujanovac - Crveni krst Bujanovac, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša, 30.marta 2020.godine organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u holu Doma kulture u Bujanovcu u periodu od 9 do 15 časova.

26. Mart 2020.

OD OPŠTINE BUJANOVAC PAKETI ZA NAJUGROŽENIJE

Bujanovac – Opštinski Štab za vanredne situacije odlučio je da pomogne najugroženijim sugrađanima koji nisu na evidenciji za socijalnu pomoć.

26. Mart 2020.

DOMU ZDRAVLjA STIGLA DONACIJA U MEDICINSKOM ALKOHOLU IZ BANATA

Bujanovac – Sugrađanka Jelena Urošević obezbedila je i donirala, posle zaštitnih maski, Domu zdravlja u Bujanovcu respektabilnu količinu medicinskog alkohola, u trenutku kada ovog sredstva, u jeku borbe protiv korona virusa, u bujanovačkim apotekama nema više od mesec dana, a sa nestašicom se suočava i cela zemlja.

26. Mart 2020.

SLUŽBA HITNE POMOĆI U BUJANOVCU DOBILA MASKE

Bujanovac – Zalihe zaštitnih maski i medicinskog alkohola u Domu zdravlja Bujanovac su pri kraju, ali je Služba hitne pomoći dobila poklon od 30 maski.

26. Mart 2020.

FORTUNA FRUIT PODELILA HILjADU PAKETA HUMANITARNE POMOĆI ZA SVOJE MALINARE

Medveđa – Vlasnik hladnjače Fortuna Fruit, Ljubiša Stefanović iz Leskovca pripremio je i podelio hiljadu paketa pomoći za sva poljoprivredna gazdinstva sa kojima ima poslovnu saradnju.

25. Mart 2020.

UČEŠĆE SVIH GRAĐANA I GRAĐANKI U SPREČAVANjU DALjEG ŠIRENjA COVID-19

U cilju suzbijanja oboljenja koje je izazvano novim korona virusom COVID-19, Vlada Republike Srbije usvojila je niz mera za sprečavanje daljeg širenja infekcije i umanjenja...

25. Mart 2020.

VIDEO RELEJ CENTAR COVID-19

Gradska organizacija gluvih Beograda je u saradnji sa Savezom gluvih i nagluvih Srbije omogućila svim gluvim i nagluvim osobama širom Srbije dostupnost Video relej centra COVID-19 (VRC COVID-19) u toku 24 sata dnevno.

25. Mart 2020.

OMLADINSKA RAZMENA OD KUĆE

Od uvođenja vanrednog stanja povodom virusa Covid19, mladi su preplavljeni pozivima za različite besplatne online sadržaje u oblasti edukacije, kulture, sportskih aktivnosti…

«Претходна страна   Следећа страна»