Arhiva vesti
                   
4. Oktobar 2019.

U MEDVEĐI ODRŽAN DRUGI PO REDU FESTIVAL MEDA

Medveđa – Drugi po redu festival meda u Medveđi održan je pod pokroviteljstvom opštine Medveđa i Koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđu.

4. Oktobar 2019.

MLADI ALBANCI UČE SRPSKI, MLADI SRBI ALBANSKI JEZIK

Bujanovac – Dvadesetak mladih Albanaca iz Bujanovca i okoline, mahom srednjoškolaca, započelo je sa vannastavnim učenjem srpskog jezika, uporedo sa sugrađanima iz srpske zajednice koji uče albanski.

2. Oktobar 2019.

POČELA REKONSTRUKCIJA GLAVNE ULICE OD KRUŽNOG TOKA DO DOMA ZDRAVLjA

Bujanovac – Povodom početka radova na rekonstrukciji i asfaltiranju glavne ulice u Bujanovcu, šef kabineta predsednika opštine, Rahim Salihi poručio je da je ovaj poduhvat „primer dobre saradnje lokalne samouprave i Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, za dobrobit svih građana opštine“.

2. Oktobar 2019.

DžIPOVIMA DO MRKONjSKOG VISA

Medveđa – Na ovogodišnjoj džipijadi, kojom vozilo od Petrovca do Mrkonjskog visa, učestvovalo je 26 džipova iz Medveđe, Sijarinske banje, Lebana, Leskovca, Tulara, Gazdara, Pustog Šilova, Bogunovca, Ivanja, Leposavića i Petrilja.

2. Oktobar 2019.

POZIV ZA MEDIJE - 02.10.2019.

Pozivamo vas da u četrvtak 03. oktobra, medijski pratite posetu Festivalu meda u Medveđi, Zorana Stakovića, predsednika Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa.

«Претходна страна