Arhiva vesti
                   
10. Oktobar 2019.

RODITELjI U AKCIJI U OSNOVNOJ ŠKOLI „BRANKO RADIČEVIĆ“

Bujanovac – Roditelji đaka Osnovne škole „Branko Radičević“ u Bujanovcu rešili su da urede školsko dvorište, latili se četke i farbe i poručili da je ovo tek početak i da sledi akcija nabavke radijatora.

10. Oktobar 2019.

U TOKU UPIS NA MASTER I DOKTORSKE STUDIJE NA EKONOMSKOM FAKULTETU

Bujanovac – Ekonomski fakultet u Subotici raspisao je konkurs za upis na master i doktorske studije za akademsku 2019/2020. godinu.

10. Oktobar 2019.

UGOVORE SA OPŠTINOM POTPISALO 97 PREDUZETNIKA IZ BUJANOVCA

Bujanovac – Ugovore sa Opštinim Bujanovac o subvencioniranju potpisalo je 97 vlasnika lokalnih malih i srednjih preduzeća, kojima će prema konkursu raspisanom februara pripasti ukupno 10 miliona dinara.

10. Oktobar 2019.

I U NAREDNE ČETIRI GODINE MEDVEĐU ĆE VODITI ISTI LjUDI

Medveđa – Nebojša Arsić, po drugi put je izabran za predsednika opštine, a Goran Ivanović je ponovo njegov zamenik, obojica iz Srpske napredne stranke (SNS), dok je na čelu Skupštine ponovo Milan Stevanović iz Socijalističke partije Srbije (SPS), najmlađi odbornik. Za njegovu zamenicu izabrana je Gorana Bajović (SNS).

9. Oktobar 2019.

NAJMLAĐI BUJOVČANI KOD KAMBERIJA

Bujanovac – Predsednik opštine Bujanovac, Šaip Kamberi, u okviru obeležavanja Dečije nedelje, ugostio je u svom kabinetu decu iz Predškolske ustanove „Naša radost“.

9. Oktobar 2019.

EKONOMSKI FAKLULTET DOČEKAO 8. GENERACIJU STUDENATA

Bujanovac – Osma generacija studenata bujanovačkog odeljenja Ekonomskog fakulteta iz Subotice započela  je studiranje na ovoj visokoškolskoj ustanovi.

9. Oktobar 2019.

NAJMLAĐI BUJOVČANI NA TRGU OBELEŽILI POČETAK DEČIJE NEDELjE

Bujanovac – Mališani iz Predškolske ustanove „Naša radost“ u Bujanovcu, po tradiciji, na gradskom trgu obeležili su početak Dečije nedelje.

7. Oktobar 2019.

KARATISTI ZABLISTALI U KRALjEVU

Bujanovac, Kraljevo – Karatisti OKK BSK Bujanovac učestvovali su na 31. Fudokan prvenstvu Srbije u Kraljevu, na kome je specijalni gost bio Vladimir Jorga.

7. Oktobar 2019.

BUJANOVAČKI ATLETIČARI TRČALI U SKOPLjU

Bujanovac, Skoplje – Atletičati iz Bujanovca, članovi kluba „Vranjski maratonci“, učestvovali su u trci na 10 km u okviru manifestacije „Skoplje Run 2019“.

7. Oktobar 2019.

„LIDL“ DONIRAO SEDAM TONA HRANE CRVENOM KRSTU SRBIJE

Beograd – Kompanija „Lidl Srbija“ donirala je sedam tona hrane Crvenom krstu Srbije za pomoć socijalno-ugroženim grupama, a donacijom je obuhvaćeno oko 7.000 pojedinaca.

«Претходна страна   Следећа страна»