Arhiva vesti
                   
20. Decembar 2017.

MERA OSLOBAĐANjA OD POREZA I DOPRINOSA NA PLATE

Beograd - Mera oslobađanja od poreza i doprinosa na plate primenjivaće se od oktobra iduće godine.

20. Decembar 2017.

USAID RASPISUJE KONKURS ZA PODRŠKU PROJEKTIMA LOKALNIH ORGANIZACIJA CIVILNOG DRUŠTVA (ROK: 30.04.2018)

Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) raspisuje konkurs za finansijsku podršku projektima lokalnih organizacija civilnog društva koje se bave uključivanjem građana u proces reformi i oblastima kao što su dobro upravljanje i odgovornost, mediji, razvoj zajednice i vladavina prava.

19. Decembar 2017.

GASIFIKACIJA NA JUGU SRBIJE

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je da se sa preduzećima „Jugorosgasom” i „Srbijagasom” alternativno razmatra gasifikacija na jugu Srbije.

19. Decembar 2017.

REŠENjE ZA SISTEM VODOSNABDEVANjA U SELU ŽBEVAC

Bujanovac - Meštani sela Žbevac, koje se nalazi u bujanovačkoj opštini, trebalo bi uskoro da dobiju vodovodni sistem koji ispunjava sve standarde, za razliku od trenutnog stanja gde većina seoskih domaćinstava nema vodu za piće.

19. Decembar 2017.

„VEČE USMENE TRADICIJE“ U MEDVEĐI - 19.12.2017

Medveđa - Turistička organizacija opštine Medveđa organizuje drugu po redu manifestaciju „Veče usmene tradicije“ 28. decembra 2017. godine, sa početkom u 18 časova, u zgradi Kulturnog centra u Medveđi.

19. Decembar 2017.

JAVNI POZIV ZA DODELU ZELENIH INOVACIONIH VAUČERA

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) u Srbiji pokrenula je Program zelenih inovacionih vaučera. Zeleni inovacioni vaučeri u vrednosti od 4.000 EUR do 20. 000 EUR su bespovratna sredstva namenjena malim i srednjim preduzećima za pokrivanje do 90% troškova usluga istraživanja i razvoja u cilju povećanja resursne efikasnosti i lakše tranzicije prema zelenoj privredi.

18. Decembar 2017.

PREVENCIJA PROTIV ŠIRENjA ZARAZNIH BOLESTI

Medveđa - Zahvaljujući pomoći Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa opštini Medveđa, Veterinarska stanica u Medveđi će sprovoditi biosigurnosne mere zoohigijene u gazdinstvima na teritoriji opštine Medveđa.

18. Decembar 2017.

„BRANKOVCI” ZA DRUGARE MIGRANTE

Bujanovac – Povodom Međunarodnog dana migranata, bujanovačka Osnovna škola „Branko Radičević“ će danas na Karađorđevom trgu u Bujanovcu postaviti veliki humanitarni štand.

18. Decembar 2017.

KONKURS ZA DODELU „GLOBAL UGRAD“ STIPENDIJA (ROK 31.12.2017)

Stipendija Global UGRAD, koju dodeljuje Kancelarija za obrazovanje i kulturu Ministarstva spoljnih poslova Sjedinjenih Američkih Država, pruža priliku studentima osnovnih studija da provedu jedan semestar na univerzitetu u SAD.

15. Decembar 2017.

KRV NAM JE SVIMA ISTA

Preševo – Zaposleni u Komesarijatu za izbeglice i migracije u Preševu imigranti,  učestvovali su u zajedničkoj akciji dobrovoljnog davanja krvi.

«Претходна страна   Следећа страна»