Arhiva vesti
                   
16. Septembar 2015.

STANKOVIĆ: U TOKU DRUGI NALET IZBEGLICA, SRBIJI NEOPHODNA POMOĆ

Beograd - Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, Zoran Stanković, kaže da je posle prvog naleta izbeglica, koji su činili uglavnom muškarci, u toku  druga faza koju karakteriše veliki broj žena, dece, trudnica i starih. Stanković apeluje da je Srbiji potrebna pomoć, jer se, kako ističe, očekuje nalet od milion izbeglica.

16. Septembar 2015.

VETERINARSKA STANICA OSTAJE DRŽAVNA

Bujanovac - Veterinarska stanica u Bujanovcu, koja ima  39 zaposlenih (11 veterinara), ostaje u državnom vlasništvu. Ovim činom stavljena je tačka na proces privatizacije veterinarskih stanica u Srbiji, koji je počeo 2006. godine.

15. Septembar 2015.

OMLADINSKI CENTAR „ZAJEDNO STVARAMO…“ ZAPOČEO REALIZACIJU PROJEKTA „ISTRAŽI POSAO – POKRENI POSAO“

Omladinski centar „Zajedno stvaramo…“, u saradnji sa Mokrogorskom školom menadžmenta i Srpskom asocijacijom menadžera, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, otpočeo je realizaciju projekta „Istraži posao – pokreni posao“, koji pruža priliku mladima da kroz neformalno preduzetničko obrazovanje i povezivanje sa privatnim sektorom razvijaju svoje poslovne ideje i preduzetnički duh, a najboljim učesnicima programa i povezivanje sa kompanijama u cilju realizacije stručne prakse.

15. Septembar 2015.

„KRAĐA, SVAĐA…ITD“ U BUJANOVCU

Bujanovac – Varoško pozorište „Histrion“ iz Prokuplja je sa predstavom „Krađa, svađa…itd“ gostovalo u Bujanovcu, gde su ga publika i domaćini odlično prihvatili.

15. Septembar 2015.

ARSIĆ: ZAJEDNICA ALBANSKIH OPŠTINA JE PREDIZBORNI MARKETING

Bujanovac – Atmosfera u Bujanovcu je juče, prvog radnog dana posle odluke dela albanskih odbornika iz Preševa i Bujanovca o formiranju zajednice albanskih opština na jugu Srbije, bila uobičajena.

15. Septembar 2015.

POZIV ZA MEDIJE - 15.09.2015

Pozivamo vas da u sredu, 16. sepmtembra, u 12 časova i 30 minuta u maloj sali Doma kulture u Bujanovcu medijski ispratite potpisivanje ugovora za dodelu bespovratnih sredstava za mala i srednja preduzeća. Pored predsednika Koordinacionog tela Vlade Srbije, Zorana Stankovića, konferenciji za novinare će prisustvovati i predsednik opštine Bujanovac, Nagip Arifi, predsednik opštine Preševo, Ragmi Mustafa i predsednik privremenog organa Medveđe, Nebojša Arsić sa predstavnicima Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj u tim opštinama.

14. Septembar 2015.

STANKOVIĆ: FORMIRANjE ASOCIJACIJE ALBANACA NE ZNAČI NIŠTA

Beograd - Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Zoran Stanković izjavio je da formiranje asocijacije albanskih opština na jugu Srbije - ne znači ništa.

14. Septembar 2015.

KOALICIJA OKO SNS POBEDILA NA IZBORIMA U MEDVEĐI

Medveđa - Srpska napredna stranka (SNS) osvojila je na nedeljnim vanrednim izborima u opštini Medveđa oko 60 posto glasova birača, rečeno je u Opštinskoj izbornoj komisiji.

14. Septembar 2015.

ZATIŠJE PRED DOLAZAK NOVOG TALASA IZBEGLICA

Preševo - Nekoliko hiljada migranata i tokom jučerašnjeg dana i prethodne noći zahtevali su da što brže reše sve formalnosti sa papirima i iz Preševa što pre krenu put mađarske granice, strahujući, kako sami priznaju, od „mađarske granice".

14. Septembar 2015.

KONAČNA LISTA IZABRANIH KANDIDATA NA KONKURSU ZA DODELU STIPENDIJA ZA STUDIRANjE NA UNIVERZITETU U NOVOM SADU I BEOGRADU – 2015

Konačna lista kandidata koji su izabrani na konkursu Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa za dodelu stipendija za studiranje na Univerzitetu u Novom Sadu i Univerzitetu u Beogradu – 2015/2016

Preuzmi dokument: Rang lista (pdf)

Izvor: Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije

«Претходна страна   Следећа страна»