Arhiva vesti
                   
17. Mart 2015.

TROJE U PRITVORU ZBOG OPOJNIH DROGA

Vranje - Pripadnici MUP-a u Vranju doneli su rešenje o zadržavanju do 48 sati A.P. (1974) iz Vranja, S.P. (1969) i E.L. (1968) iz okoline Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da su neovlašćeno proizvodili i stavili u promet opojne droge, saopštila je danas Policijska uprava u Vranju.

16. Mart 2015.

PROGLAŠENA EPIDEMIJA ŠARLAHA U VRTIĆU U MEDVEĐI

Medveđa - Zavod za javno zdravlje u Leskovcu proglasio je epidemiju šarlaha u predškolskoj ustanovi „Mladost" u Medveđi, izjavila je načelnica Centra za kontrolu i prevenciju bolesti tog zavoda Jadranka Krasić.

16. Mart 2015.

U GEPEKU „GOLFA” ŠVERCOVAO 300 KILOGRAMA DUVANA

Bujanovac - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su, u blizini Doljevca, uhapsili B. A. (1986) iz okoline Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznim proizvodima.

16. Mart 2015.

MAKEDONIJA I SRBIJA U ZAJEDNIČKOJ BORBI PROTIV ILEGALNIH MIGRACIJA

Preševo - Direktor policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije Milorad Veljović sastao se sa direktorom Biroa javne bezbednosti Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Makedonije Mitkom Čavkovim, saopštio je MUP. Oni su se najpre sastali u Skoplju, a zatim su zajedno obišli  granični prelaz Tabanovce i Zajednički kontakt centar za policijsku saradnju.

16. Mart 2015.

SVE SPREMNO ZA OTVARANjE SIGURNE KUĆE

Vranje – Rukovodstvo grada Vranja saopštilo je da je sve je spremno za otvaranje sigurne kuće u tom gradu,  koja će biti regionalnog karaktera.

13. Mart 2015.

MULTIETNIČKI KOŠARKAŠKI KLUB U BUJANOVCU

Bujanovac - Košarkaški klub iz Bujanovca „BSK Junior" postoji 10 godina, multietnički je, a u njemu zajedno treniraju Srbi, Albanci i Romi. Takmiči se u drugoj srpskoj ligi „Istok“. Od 178 članova svih uzrasta, 22 aktivno učestvuju u takmičenju.

13. Mart 2015.

OČIŠĆENO 90 ODSTO PUTEVA

Medveđa - Dragiša Petrović, predsednik opštine Medveđa, izjavio je da su opštinske ekipe uspele da 90 odsto puteva očiste od snega i omoguće kretanje stanovništva, a neočišćeni su i dalje planinski putevi treće kategorije koji vode do nekoliko mahala.

13. Mart 2015.

ZAVRŠENA ADAPTACIJA SIGURNE KUĆE U LESKOVCU

Leskovac – Agencija za lokalni ekonomski razvoj (ALER) završila je radove na adaptaciji i rekonstrukciji kuće u centru Leskovca, utočišta za žene i decu žrtve porodičnog nasilja.

12. Mart 2015.

U SRBIJI REGISTROVANO 1.379 MEDIJA

Bujanovac – Predsednici opština Preševo i Bujanovac, Ragmi Mustafa i Nagip Arifi, su na skupu o medijskim zakonima pod nazivom „Primena novih medijskih zakona u praksi", koji je Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu organizovalo u Domu kulture u Bujanovcu, tražili da se ne privatizuju mediji čiji su osnivači opštine, sa obrazloženjem da je to potrebno radi boljeg informisanja građana. Predstavnici privatnih medija su ukazali na to da su diskriminisani. 

10. Mart 2015.

DAČIĆ: VREDNI PROJEKTI UN U SRBIJI

Beograd - Podsekretarka Ujedinjenih nacija i direktorka Kancelarije Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) Grete Faremo, nakon sastanka sa prvim potpredsednikom Vlade Republike Srbije i ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem...

«Претходна страна   Следећа страна»